Vučić: Bit ću sretan ako cjepiva koja smo donirali BiH spase živote – Jabuka.tv

Vučić: Bit ću sretan ako cjepiva koja smo donirali BiH spase živote

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak na sarajevskom aerodromu da će biti sretan ako s 10.000 Astra-Zeneca cjepiva koje je Srbija donirala BiH bude spašeno pet ili 20 života.

Objasnio je da su to cjepiva za Federaciju BiH i da je Srbija spremna dostaviti bilo koju od četiri vrste cjepiva koje ima.

Vučić je poželio dobro zdravlje ljudima u BiH i izrazio uvjerenje da će se liječnici koji prime cjepiva osjećati slobodnije i da će im životi biti zaštićeniji.

Na sastanku koji sam upravo održao s članovima Predsjedništva BiH zamolio sam da razmisle o ideji da napravimo veliki summit suradnje i povjerenja Srbije i BiH u Beogradu na svim razinama vlasti ali i gospodarstva, rekao je Vučić.

Dodao je da cilj tog summita treba biti dogovor o većem otvaranju granica u budućnosti radi veće trgovinske razmjene i povećanja standarda života građana.

Mi možemo doći s 1,9 milijardi eura vrijedne trgovinske razmjene u 2019. do tri milijarde eura ako budemo pametno radili, smatra Vučić.

Istakao je da ne bi trebalo ustrajavati s praksom da jedni o drugima loše govorimo pred stranim službenicima, jer smo jedni drugima najpotrebniji.

I danas kada smo svi očekivali pomoć od mnogo moćnijih nego što su Srbija i BiH, mi se oslanjamo jedni na druge jer mi u Srbiji ne možemo biti sretni ako ljudi u Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli ili Bijeljini nisu sretni, naveo je Vučić, prenosi Fena.

Poručio je da balkanski narodi mogu najviše sami sebi pomoći kada budu razumjeli da smo snaga.

Zato sam predložio svojim domaćinima da bi svi zajedno trebali što više govoriti jednim glasom jer smo onda snažniji prema Bruxellesu i svijetu kada zajednički možemo ukazati na probleme, potcrtao je Vučić.

Vučić i cjepivo stigli u Sarajevo

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)


5 komentara

  • Ko ce vratiti one koje je on osobno ko četnik ubio što se vidi na snimci iz Sarajeva gdje kaze za 1 srbina da treba ubit 100 nesrba
    Sad glumi mirotvorca dobrocinitelja,govor u Glini pogledajte šešeljov klon sta priča ,

  • Lipo je to cut od Vucica a ko ce mu virovat.Jer puno je bilo ruzni stvari kojima je i on bio prisutan.Oprosti Vucicu ako grjesim .Dobro sam te upantio kad si bio mlad.Ne vjerujem da si se promjenio.Ako i jesi grjeh na moju dusu.Oprosti mozda nisam u pravu????????????.

  • Vucic po depesi zapovjednoj od sefova iz Great Britain , ”donira” vakcine. Da valjaju ne bi ih donirao, sebi bi ih ostavio.
    Niti bi ih donirao da uopce trebaju. Lazna pandemija. Lazne mutacije. Lazne spasonosne injekcije. Korona prica je laz. siri dalje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.