Vrućim seksom dotjerajte liniju do savršenstva

Stiglo je idealno vrijeme za odmore i plaže, a mnogima još uvijek nije uspelo dostići tip-top formu. S obzirom na to da teretana nije svačiji izbor, evo kako možete na zabavan način  potrošiti sve neželjene kalorije – i to sa voljenom osobom!

Šetnja

Romantična šetnja nakon večere predstavlja odličan način za zagrijavanje za fizičke aktivnosti. Sagorit ćete 28 kalorija.

Borba za daljinski

Seksi hrvanje i borba za daljinski, posebno kad se poklopi utakmica europskog nogometnog prvenstva i epizoda Larinog izbora, je jedna nevjerovatno efikasna vježba. Gledajte da ne traje kraće od 5 minuta, a za to vrijeme oboje ćete potrošiti 50 kalorija.

Zajedničko tuširanje

I petnaestominutno tuširanje može biti fizička aktivnost, naročito ako je s vama i partner. Dodatni plus je što na ovaj način možete potrošiti 40 kalorija. Ne zaboravite, po ovim vrućinama tuširanje se preporučuje nekoliko puta na dan.

Predigra od 10 minuta

Zar je potrebno objašnjavati? Tijekom maženja potrošit ćete 25 kalorija, a zasigurno će vas to motivirati da se upustite i u nešto naporniju akciju.

Masaža

Priuštite jedno drugome naizmjenično desetominutnu masažu i sagorit ćete po 48 kalorija. Senzualna masaža uvijeek može prerasti u tajlandsku, a poslije…

Strastveno ljubljenje

Znate kako poslije poljubaca ponekad teško dišete? To se događa jer vlažni poljupci predstavljaju veoma seksi način za sagorijevanje kalorija. Za deset minuta možete potrošiti 59 kalorija.

Oralni seks

Iako se sigurno nećete zadržati dole sat vremena, za to vrijeme možete potrošiti 100 kalorija. Ako zamijenite uloge, za 60 minuta sagorit ćete dodatnih 80 kalorija.

Seks na brzaka

Tijekom luđački divljeg i brzog seksa potrošit ćete 250 kalorija. Ima li ljepšeg načina za skidanje kilograma?

Djevojka na vrhu

Za 15 minuta u ovoj pozi dama će sagorjeti 75 kalorija. Ovu pozu momci obožavaju, jer imaju sjajan pogled, a ženski mišići rade mnogo bolje nego u misionarskoj pozi.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.