Vrući trendovi digitalnog marketinga u Code Hub-u Mostar | Jabuka.tv

Vrući trendovi digitalnog marketinga u Code Hub-u Mostar

U ponedjeljak, 10. lipnja održat će se Code On Meetup Vol. 11: Vrući digitalni hitovi.

Iako temperature još uvijek ne najavljuju dolazak najtoplijeg godišnjeg doba u Mostar sljedeći mjesec, godišnji odmori su sve bliže, a putovanja u toplije krajeve sve izvjesnija. INTERA Tehnološki Park i dalje intenzivno radi na pružanju novih znanja svojim korisnicima.

Jedanaesto izdanje besplatnog meetup-a obilježit će razgovori o trendovima digitalnog marketinga, temi koja već godinama puni dvorane različitih konferencija i seminara. Svoja znanja o ovom području sa svim prisutnima nesebično će podijeliti odlična ekipa iz marketing agencije Degordian.

Na iznimno simpatičan način, Marina Pavlović i Martina Barišić će se kroz primjere osvrnuti na trendove koje je nužno pratiti kako bi se određeni proizvodi i usluge izdvojili od konkurencije. Kroz opušten razgovor i interaktivan pristup djevojke će prisutnima pružiti uvid u sve popularniji svijet digitalnog marketinga otvarajući mogućnosti za stjecanje novih znanja.

Svi zainteresirani za ovu temu svoje sudjelovanje mogu potvrditi na LINKU, a nakon toga je dovoljno samo doći u prizemlje zgrade Ledara na adresu Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi Code Hub Mostar.

Code On Meetup Vol. 11: Vrući digitalni hitovi održat će se u 18 sati u ponedjeljak 10. lipnja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: