Vrsaljko snimio video za curu s leukemijom: Tvoj sam vatreni navijač

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko pokazao je još jednom svoju humanu stranu, snimio je video u kojem čestita rođendan i pruža maksimalnu potporu djevojci s leukemijom, što je ovu djevojku oduševilo…

Pozdrav Keti, sretan ti rođendan. Čestitam ti isto tako na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj jedan veliki vatreni navijač. Budi hrabra i drži se i za kraj jedan veliki pozdrav. Ćao, poručio je, hrvatski reprezentativac djevojci kojoj je u travnju dijagnosticirana leukemija.

Naša je Katarina 27-godišnja djevojka koja oduvijek voli sport i veći se dio života njime bavila, a strastvena je navijačica hrvatske nogometne reprezentacije. Katarini je u travnju dijagnosticirana leukemija, no to ju nije pokolebalo te svaki dan dokazuje da je i u njoj srce vatreno.

Zbog svoje pribranosti i nevjerojatne snage, liječenje vrlo dobro podnosi, a jutro nakon hrvatske pobjede nad Engleskom obranila je svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Za proslavu diplome i rođendana, pripremili smo joj iznenađenje uz pomoć HNS-a i Šime Vrsaljka čije su joj objave kratile bolničke dane, piše uz snimku iznenađenja koju su prijatelji snimili Katarini za rođendan, prenosi Index.hr.

Posebnom iznenađenju pridružio se i nesebični nogometaš, čiji je dres Katarina dobila. Njezinu reakciju dok je Vrsaljko čitao poruku jednostavno morate vidjeti.

Kako su napisali Katarinini prijatelji ispod snimke na YouTubeu, nije u šoldima sve...

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.