Vrijedna donacija Vijeća mladih Posušje školi u Vinjanima

U četvrtak, 4. rujna 2014. godine, organizatori malonogometnog turnira ”Hercegovački Vinjani”, Mate Nenadić i Mate Lončar, ujedno i predsjednik Vijeća mladih općine Posušje, donirali su kopirni aparat područnoj Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Vinjanima, općina Posušje.

Predaji aparata nazočili su ravnatelj Osnovne škole Ivana Mažuranića, Zdravko Pirić, voditeljica smjene, Ljiljana Pirić, predsjednik Općinskog Vijeća općine Posušje i predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, Ivan Lončar, predstavnici medija, te divne učiteljice sa mnogobrojnom djecom.

Organizatori, dvojica Mata, bivši su učenici ove škole, te su izrazili zadovoljstvo što mogu pomoći ovim skromnom donacijom. Zahvalili su se ravnatelju, predsjedniku Mjesne zajednice i učiteljicama na suradnji svih ovih godina postojanja turnira. Izrazili su nadu da će u budućnosti moći i više pomagati svome rodnom kraju.

Ravnatelj Osnovne škole, zajedno s učiteljicama, zahvalio se organizatorima na donaciji, te naglasio kako će aparat izuzetno doprinijeti radu u područnoj Osnovnoj školi u Vinjanima.

Predsjednik Općinskog Vijeća općine Posušje i predsjednik Mjesne zajednice Vinjani zahvalio se organizatorima na svemu što su, svih ovih godina, uradili za školu i igralište u Vinjanima. Naglasio se daljnju podršku organizatorima u radu na bilo kojem društvenom području, stoji u priopćenju Vijeća mladih općine Posušje.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.