Vratar Hoffenheima Marko Marić učlanio se u NK Široki Brijeg

Marko Marić, vratar TSG 1899 Hoffenheim, na posudbi u poljskom Lechia Gdańsk, skupa s obitelji podržao je kampanju “Budi uz Široki”, te postao vlasnik članske iskaznice NK Široki Brijeg.

Markovi su roditelji iz Širokog Brijega, dok on živi u Beču cijeli život, gdje se od malih nogu bavi nogometom. Produkt je škole SK Rapid Wien, a u lipnju ove godine prešao je u bundesligaša Hoffenheim, koji ga je posudio u Lechiju Gdanjsk, momčadi koja se natječe u najvišem rangu poljskog nogometa, gdje je prvi vratar.

[VRATAR HOFFENHEIM-A MARKO MARIĆ UČLANIO SE U NK ŠIROKI BRIJEG] Marko Marić, vratar TSG 1899 Hoffenheim, na posudbi u…

Posted by NK Široki Brijeg on 22. kolovoz 2015

Bio je član prve momčadi Rapida kao 2. ili 3. vratar već sa 16 godina, a prošle sezone nastupao je i za prvu momčad. Marko inače brani i za mlađe kategorije hrvatske nogometne reprezentacije pa je tako branio u kategoriji za igrače do 16 godina starosti (U16), a potom i U17, U18, U19.

U Grad Široki Brijeg svrati skoro svake godine, ovisno o tome koliko ima obaveza što se tiče nogometa. S uzbuđenjem prati utakmice NK Široki Brijeg. Roditelji i braća su tu svake godine više puta, pa tako i ovo ljeto kada su svi skupa bili na Pecari i s uzbuđenjem pratili derbi utakmicu Širokog Brijega i Željezničara, kada su se ujedno i postali ponosni vlasnici članske iskazice NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

18 komentara

Komentiraj: