Vozni park Predsjedništva BiH: Komšićev službeni automobil održavat će tvrtka iz Ljubuškog

Automobile Tajništva i članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine održavaju, prema sporazumima sklopljenim 3. listopada 2018. godine, tvrtke iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, tako da se konstitutivna zastupljenost, osim pri izboru članova kolektivnoga šefa države, zadovoljava i kada je riječ o javnim nabavkama.

Održavanje automobila članova i Tajništva Predsjedništva BiH, ugovoreno s tvrtkama iz Sarajeva, Banje Luke i Ljubuškog, izašlo je blizu 50 tisuća KM bez PDV-a. Ugovori traju od 3. listopada 2018. do 18. rujna 2019. godine, što praktično znači da će se do tada vozilo koje koristi član Predsjedništva BiH Željko Komšić servisirati u Ljubuškom, piše Klix.ba.

Automobil Škoda Superb, koji je koristio bivši član Predsjedništva Bakir Izetbegović i povremeno njegova supruga Sebija, a od studenog 2018. godine aktualni bošnjački član Šefik Džaferović, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 11.000 KM održavati Triab d.o.o. iz Sarajeva u vlasništvu Adisa Bunje.

Automobil Audi A8, koji je u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH koristio Dragan Čović, a u aktualnom Željko Komšić, će prema okvirnom sporazumu vrijednom 10.200 KM održavati tvrtka “M.R.M.” export-import d.o.o. iz Ljubuškog.

Odgovorne osobe firme su Danijel Boras i Robert Grubišić.

Automobil Audi A8, koji je u prethodnom sazivu Predsjedništva BiH koristio Mladen Ivanić, a u aktualnom pripada Miloradu Dodiku, održavat će, prema okvirnom sporazumu vrijednom 10.700 KM Audi centar Banja Luka d.o.o. čiji je direktor Saša Marković.

Osim za održavanje vozila članova Predsjedništva BiH, dodijeljen je natječaj za održavanje motornih vozila marke Volkswagen u Sarajevu koja, kako saznajemo, pripadaju Tajništvu Predsjedništva BiH. Ugovor vrijedan 16.800 KM sklopljen je s tvrtkom “AC Quattro d.o.o.” iz Sarajeva čiji direktori su Mirza i Haris Alispahić.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

    • Pa šta hoćeš vidiš vidis da svi ponešto servisiraju šta odmah napadaš šta bi trebali nova auta servisirati u privatnom servisu kod nekog majstora sto jos dvojke popravljaju

    • Da mi da milijun, ne bih promijeno razmišljanje. A ono glasi: takvoga krmerta, govneta i alkoholičara nema na kugli zemaljskoj. Da o ostalim osobinama ne pričam.

  • koce mu zabraniti prija bukali ko junad sadar valja kazu nije pozeljan <<< dobro nam doso presjednice sadar ce pivati brava ercegovci<<<<

  • Miro Rupčić, pokajnik u slučaju “Hercegovačka banka”, “gospodin 25%” kako su ga nekada zvali jer je 25% bila cijena plaćanja računa u HVO-e. Čuvena crvena nit ili linija-crta Jelavić-Medić-Rupčić-Karlović sve genaral do generala. Nema u HVO iz logistike nitko tko nije ponio čin od generala, preko brigadira, pa najnižeg bojnika makar je jednom odnio konzervu hrane blizu crtne bojišnice u ratu. U ŠB brigadi radila trojica i jedan ima čin brigadira, drugi potpukovnika, a treći bojnika. Svi visoki časnici HVO-e, nositelji ratnoh odličja tzv. trolista i “teški invalidi” koji uživaju i invalidnine pa se primanja penju i preko 2000 KM mjesečno. I takvi nama prosipaju “zajedništvo” i ljubav preka guzici druga Gage, te prihvaćanjem ovakvih narod Hrvata osudi na smrt sam sebe. Neka im se Bog smiluje u njihovoj eutanaziji samih sebe. Ipak je to najveći smrtni grije ubiti sebe.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.