Vozač kamiona sve nasmijao: “Nitko Tomi ne plješće što vam vozi tariguza” – Jabuka.tv

Vozač kamiona sve nasmijao: “Nitko Tomi ne plješće što vam vozi tariguza”

Na društvneim mrežama trenutno je hit snimka vozača kamiona Tome koji je sam sebi zapljeskao zbog posla koji obavlja tijekom epidemije koronavirusa.

Na snimci koju je objavila popularna Facebook stranica “Imocki” vozač kamiona Tomo je uz pljesak uzviknuo: “Nitko Tomi ne plješće što vam vozi tariguza”, govori vozač u videu dok sam sebi plješće.

Administratori stranice su uz snimku  napisali “I kada je najteže, mi Hrvati uvijek nađemo dobar smisao za humor. Počastite aplauzom Tomu!”, a video je u kratkom roku prikupio brojne rekacije i komentatore, svi ističu kako ih je vozač u ovom teškom vremenu jako nasmijao.

Podsjećamo, u Hrvatskoj je u nedjelju organizirana akcija u sklopu koje se pozvalo građane da izađu na balkone te dugim pljeskom zahvale svima koji za rade u bolnicama i svima ostalim koji pomažu u borbi protiv koronavirusa, a vozač Tomo je napravio prigodnu parodiju.

Inače, zbog straha od koronavirusa mnogi građani Hrvatske i BiH, ali i Europe, pohrlili su u trgovine te ispraznili police, a među najtraženijim proizvodima bio je upravo toaletni WC papir, odnosno “tariguz”.

Najtraženiji artikl u vrijeme koronavirusa: Stručnjaci objasnili zašto svi kupuju WC papir

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.