Volkswagen ipak ostaje Volkswagen – Jabuka.tv

Volkswagen ipak ostaje Volkswagen

Nakon izuzetnog interesa, ali i kritika koja je izazvala vijest o promjeni imena, iz Volkswagena su se javili s novom objavom.

Kažu kako je sve to bio marketinški trik. Od “slučajne” objave službenog priopćenja, njegovog povlačenja, pa do potvrde dolaska Voltswagen of America, sve je laž, rekao bi jedan poznati glazbenik s ovih prostora.

Bila je to marketinški trik kojim smo htjeli privući pažnju prema našim planovima glede električnih vozila, potvrdila su tri izvora za Reuters.

Glasnogovornik kompanije je pak za Wall Street Journal izjavio: Nismo mislili nikoga zavarati. Cijela stvar je u tome da imamo marketinšku akciju zbog koje bi ljudi trebali govoriti o ID.4.

Američki mediji ne prihvaćaju ovo objašnjenje. Naglašavaju kako su bili sumnjičavi jer je 1. travnja blizu, tražen je Volkswagen za očitovanje, a u konačnici svi su vijest shvatili vrlo ozbiljno. A da stvar bude gora, Volkswagen se u utorak očitovao objavom kako je Voltswagen stvarnost te kako komercijalizacija novog imena, pa boje kreće u svibnju, a vrijedi za električna vozila, prenosi Index.

Je li sve bila šala ili je Volkswagen jednostavno odustao od svega, sada je manje važno. Nema sumnje kako ova preuranjena prvoaprilska šala nije u potpunosti ispunila očekivanja, a postoje i oni kojima nije baš sjela najbolje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.