Voljeli se i u siromaštvu: Najljepša ljubavna priča među poznatima

Kada kažemo “žene nogometaša”, prva asocijacija su obično dotjerane i našminkane mlade ljepotice, koje su mega uspješne sportaše upoznale u noćnim izlascima.

Ali, jedna se razlikuje i po svemu izdvaja od ostalih.

Antonella Messi ljetos je rekla sudbonosno “Da” svjetski poznatom nogometašu Lionelu Messiju, a njihova ljubavna priča datira još od ranog djetinjstva.

Naime, Antonella i Lionel su praktično odrastali zajedno, Messi se družio sa njenim bratom, i to, kako je sam priznao, najviše zbog toga da bi mogao nju češće viđati.

Lijepa Antonella bila je stidljiva djevojka, i do svog studiranja nikada nije ušla ni u kakvu vezu sa Messijem. Kada je Lionel odlučio da se preseli u Barcelonu i tamo pokuša započeti uspješnu sportsku karijeru, Antonella je bila šokirana, nije shvaćala da bi on zapravo mogao otići iz rodnog Rosarija u Argentini, u kojoj su zajedno rasli i u kojoj se rodila njihova ljubav, prenosi Stil.

Godine 2007. Antonella je imala smrtni slučaj u obitelji koji je teško podnijela, a Lionel je odmah doletio u Rosario kako bi je utješio. Tada je shvatila da i on nju voli istom snagom kao i ona njega, pa je odlučila da upiše fakultet u Barceloni i preseli se kod Lionela.
Vrlo brzo su dobili prvo dijete, zatim i drugo, a na ljeto 2017. svoju ljubav su, nakon 10 godina veze, okrunili brakom.

Prelijepa svadba oduševila je argentinsku i svjetsku javnost, a skromna mlada sa jednostavnom šminkom, osebujnom haljinom i opuštenom frizurom, odmah je “kupila” javnost.

 

Jedan od najpopularnijih parova uskoro će proširiti obitelj za još jednog člana – Antonella je treći put u drugom stanju, na što je Lionel posebno bio ponosan na dodjeli FIFA-ih nagrada, na kojoj ga je pratila voljena supruga.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.