Volimo blagdane, volimo Piramidu: Puna čizmica prigodnih događanja

Prosinac tradicionalno donosi miris kuhanog vina, cimeta, medenjaka, dječji smijeh, pjesmu, čaroliju božićnih lampica i mnoge druge blagdanske darove koji čine pravi praznik za sva naša osjetila. A kako bi u mjesecu prosincu imali dodatan razlog za veselje, Piramida shopping centar  doista se trudio da ima punu čizmicu prigodnih događanja.

Za Vas smo pripremili u petak, 22. i u subotu, 23.12. veliki dnevno-noćni shopping sa popustima preko 50%. U sklopu ovog događaja častimo sve posjetitelje nastupom Lapsus benda, trenutno najpopularnijeg benda na ovim prostorima.

Pozivamo Vas da dođete u petak, 22.12. u 17:15 sati, te zajedno s njima zapjevate njihove najveće hitove u acustic pop live verziji. Koncert će se održati na drugom katu našeg centra u prilagođenom ugođaju. Članovi benda će biti dostupni za fotografiranje sa obožavateljima. Ne propustite ovu jedinstvenu atmosferu i jedinstven doživljaj nastupa koji ne možete doživjeti prilikom njihovih gostovanja u noćnim klubovima.

No, to nije sve. U ova dva dana očekuju vas i live nastupi domaćeg pjevača Anija Miljke i grupe Trio Mirakul, Djed Božičnjak iz starih Coca Cola reklama  u oldtimeru Spaček sa svojim vilenjacima, te profesionalni fotograf koji vreba iz prikrajka da okovječi sve te sretne trenutke za pamćenje.

Na programu su i razne promocije, facepaiting, moduliranje balona, a trgovine su pripredile senzacionalne popuste koji sežu preko 50%. Više o popustima možete pronaći na ovom linku.

Volimo blagdane, volimo Piramidu!

Vaš Piramida shopping centar.

RASPORED PROGRAMA:

Petak:

🎅Djed Božićnjak u 🚗oldtimeru Spaček od 15 do 17h
📸Profesionalni fotograf 15-18h
👩‍🎨Facepaiting od 15-20h
🎈Modeliranje balona 17-20h
🎤Trio Mirakul 14:30 – 17:30h
🎤🎸Lapsus Band od 17:15h, 2. Kat

Subota:

🎅Djed Božićnjak u 🚗oldtimeru Spaček od 10 do 12h; 16:30 – 18:30 h
📸Profesionalni fotograf 10-12h, 16:30 – 18:30h
🎃Maskote i promocija Telemach novog dječijeg kanala PEEKABOO od 10-14h
👩‍🎨Facepating: 10-12h
🎤Ani Miljko 16-18 h

(www.jabuka.tv)