”Volim Široki Brijeg”: Do sada prodano oko 400 ulaznica

Pripreme za malonogometni turnir „Volim Široki Brijeg“ teku planiranom dinamikom. Podsjetimo, četiri općinska odbora Mladeži HDZ BiH s područja Zapadnohercegovačke županije će u nedjelju 28. travnja s početkom u 16 sati, u SRC Tucak na Obilaznici, odmjeriti snage na malonogometnom igralištu s ciljem prikupljanja što većeg broja sredstava za uređenje igrališta na području općine Široki Brijeg.

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg kao organizator ovog turnira izražava zadovoljstvo zbog činjenice da je do sada prodano oko 400 ulaznica. Ulaznice po cijeni od 5 KM i dalje možete kupiti u Uredu HDZ-a Široki Brijeg, caffe slastičarni Široki, fast foodu Tijo, kao i u SRC Tucak na sam dan turnira.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

    • Šta se javljaš nepismeni konju? Umjesto da pohvališ hvale vrijednu manifestaciju ti glumiš fakina i sprdaš se. HDZ je hrvatska institucija i da nje nema tko zna bi li bilo Hrvata u BiH. Zato ubuduće ispeci pa reci.

  • Nek Ravić i kompanija pokušaju nešto ovakovo, nek ostave četke i nek skinu rukavice s njihovih nježnih ručica jer nitko ne želi da se ozljede.

  • kako si to napisao,hvalevrijedna manifestacija jeli?
    O mamu ti retadiranu… gadite mi se vi takvi dobrotvori… Tuđe pare u dobrotvorno dajete pravi ste dobrotvori, dajte iz svoje crne kase

  • Za ovog gore hahhaah HDZ je gola kurc… stranka koja je trebala biti vodilja narodu,postala je paravan za lopove i kradu naroda kako u Hrvatskoj tako i ovdje nebi nas bilo,ja mislim da bi nas bilo još više i da bi nam bilo bolje…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.