Voditelji suspendirani nakon šokantne smrti medicinske sestre koju su nasamarili

Klasična voditeljska šala pretvorila se u pravu tragediju nakon što je medicinska sestra koju su prevarili u telefonskom razgovoru počinila samoubojstvo. Međutim, tu priča ne staje, a voditelji su suspendirani dok neki traže i njihov otkaz.

Podsjetimo, voditelji Mel Greig i Michael Christian prije nekoliko dana uspjeli su nasamariti medicinsku sestru Jacinthu Saldanhu koja je radila u londonskoj bolnici u kojoj je boravila Kate Middleton. Naime, oni su se u telefonskom razgovoru predstavili kao kraljica Elizabeta i princ Charles i tako dobili informacije o trudnoći princeze Kate.

Nakon što je Jacintha pronađena mrtva, a sumnja se na samoubojstvo, australski su voditelji suspendirani s radio postaje 2Day FM.

[youtube id=”k9P4ZKfXtpk” width=”600″ height=”350″]

“SCA i 2Day FM su duboko potreseni tragičnom viješću o smrti medicinske sestre Jacinthe Saldanhe iz bolnice King Edward VII. SCA i voditelji su odlučili da se neće vratiti u radio emisiju do daljnjega iz poštovanja prema situaciji koja se samo može nazvati tragedijom”, stoji u službenom priopćenju tvrtke Southern Cross Austereo.

Iako se radi o nesretnom slučaju i ne može se sa sigurnošću reći je li njihova šala uzrok smrti, voditelji su na sebe navukli bijes britanske javnosti nakon čega su isključili profile na društvenim mrežama, a Facebook stranica radijske postaje prepuna je negativnih komentara.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.