Vlašić: Ne bih volio igrati protiv Srbije

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić izjavio je da ne bi volio igrati protiv Srbije na Evropskom prvenstvo 2020. godine jer u tom slučaju nogomet ne bi bio u prvom planu.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu biti smještena u grupi D s Engleskom i Češkom, a ako Srbija prođe play-off Lige nacija, onda će igrati s Hrvatima u grupi.

U doigravanju Lige nacija C sastaju se Norveška i Srbija, a drugi polufinalni par čine Škotska i Izrael. Vlašić je rekao da su sve četiri reprezentacije izrazito jake, ali da ne bi volio igrati protiv Srbije.

Sve četiri reprezentacije su jake i to je sigurno. Ne bih volio da igramo protiv Srbije isključivo iz razloga što u tom slučaju u prvom planu ne bi bio sport, već neke druge stvari. Možda bi najbolje bilo da igramo protiv Škotske jer oni izrazito vole nogomet i na stadionu bi bila sjajna atmosfera, kazao je Vlašić za 24sata.

Vlašić je dodao da je Hrvatska viceprvak svijeta i da s tim gardom treba otići na Europsko prvenstvo, a također je istaknuo da se Hrvati nikoga ne boje i da znaju svoje kvalitete.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.