Vlašić i Brekalo najavili Španjolsku i poručili: “Mi mlađi dolazimo”

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak igra utakmicu protiv Španjolske na Maksimiru u sklopu natjecanja Lige nacija.

Od 20:45 pun Maksimir imat će priliku prvi put od Rusije vidjeti viceprvake svijeta u službenoj utakmici. Možda će vidjeti i neke nove snage u reprezentaciji, poput Nikole Vlašića i Josipa Brekala koji su danas pred novinarima najavili ovaj susret.

Sve je super. Momci su odlični. Sretan sam što sam se vratio u reprezentaciju. Mislim da imamo kvalitetu i da možemo pobijediti u obje utakmice. Sve se više manje zna tko će igrati i tko ulazi. Nadam se da ću dobiti priliku, započeo je Vlašić nakon čega je upitan o mladim igračima koji polako ulaze u A reprezentaciju:

Dolazi smjena generacije u kojoj mi mlađi dolazimo. No tu su još ovi iskusniji, koji imaju svoje mjesto u reprezentaciji, a mi ćemo biti njihova potpora i ući kada to bude potrebno te napraviti što treba.

Puno bolje igra otkada je Everton zamijenio hladnom Rusijom i CSKA Moskvom.

U Rusiji igram svaku utakmicu 90 minuta i to je najvažnije za moje samopouzdanje i to je najveći plus.

Josip Brekalo s druge strane još nije ni debitirao za A selekciju.

Presretan sam što sam dio ekipe. Na izborniku je da odluči jesam li mu potreban. Ja sam spreman. Nikada nisam igrao na punom Maksimiru. Bio je napola pun kada sam igrao za Dinamo protiv Hajduka. Prepun sam emocija što ću dočekati taj dan, rekao je Brekalo, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.