Vlado Čapljić novi trener Željezničara – Jabuka.tv

Vlado Čapljić novi trener Željezničara

Nakon što je Milomir Odović razriješen dužnosti šefa stožera, Željezničar je u petak imenovao novog šefa struke, a riječ je o Vladi Čapljiću.

Čapljić će se sa ekipom upoznati u petak navečer kada će voditi prvi trening, a na klupi će biti već na utakmici sa Olimpicom.

Čaplić je ugovor sa ‘Plavima’ potpisao na 1+1, a ostatak stručnog stožera će ostati isti”, stoji u priopćenju kluba s Grbavice.

Nakon što je Milomir Odović razriješen dužnosti šefa stručnog štaba, FK Željezničar je danas imenovao novog šefa struke, a riječ je o Vladi Čapljiću.

Posted by FK Željezničar on 11. rujan 2015

Tko je Vlado Čapljić?

53-godišnji Čapljić svoju nogometnu karijeru počeo je u Željezničaru iz Sarajeva. Tu je igrao do 1985. Bio je član povijesne generacije Željezničara koja je u sezoni 1984-85 izbačena od Videotona u polufinalu Kupa UEFA.

Dalje ga put vodi u Partizan Beograd sa kojim osvaja dvije titule prvaka Jugoslavije. Osvojio je brončanu medalju na Ljetnim olimpijskim igrama 1984. godine u Los Angelesu i osvojio je europsko prvenstvo do 18 godina u Beču 1979. godine.

U siječnju 1988. prelazi u Dinamo Zagreba koji igra do 1990. godine kada ponovo prelazi u Željezničar iz koga odlazi u Portugal gdje igra za Esposende i gdje završava karijeru 1994. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.