Vlada ŽZH utvrdila koeficijent egzistencijalne naknade razvojačenim braniteljima od listopada do prosinca

U petak 2. listopada 2020. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 67. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna “Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke” d. o. o. Posušje za 2019. godinu. Donesena je i Odluka o rasporedu dobiti iskazane po godišnjem obračunu “Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke” d. o. o. Posušje za 2019. godinu.

Vlada ŽZH je usvojila Odluku o davanju suglasnosti na Rebalans Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu, kao i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršavanju Rebalansa Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu.

Usvojena je i Odluka o utvrđivanju koeficijenta za obračun i isplatu mjesečne novčane egzistencijalne naknade razvojačenim braniteljima za razdoblje listopad – prosinac 2020. godine (IV. kvartal 2020. godine).

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju privremenog Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Velimir Markota, Ivan Bešlić, Vinka Đevenica, Petar Majić, Anđelko Mikulić, Zoran Slišković, Ivan Herceg, Luka Pavlović i Vedran Markotić, a potom i Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Velimir Markota, Zlatko Ramljak, Vjekoslav Filipović, Ante Bogut, Mirjana Džajić, Mirela Luburić, Branimir Skoko, Zoran Slišković i Anđelko Mikulić.

Također, Vlada je donijela Rješenje o utvrđivanju prijedloga člana Upravnog odbora Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, kojim se Danijel Mucić predlaže za člana navedenog Odbora, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Kad ćete uvrstiti u proračun prave istinske razvojačene branitelje a ne ovim dezerterima što glasaju za Čovića i Kradze njima uvjek povećavate tako da imate sigurnu glasačku mašineriju i ovi su vam izbori u zdravstvu nakaradnom jedne te iste skidate pa ih opet imenuje te i uvjek uhljebi iz HDZ na svakoj funkciji u zdravstvu u mjesnoj zajednici otvoriš paštete hdzovci iskaču iz nje dokle oćeli narod se već probuditi jednom i ovo ludilo zaustavit

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.