Vlada ŽZH usvojila rješenja o imenovanju školskih odbora i raspodjeli sredstava za političke stranke

U četvrtak 19. srpnja zasjedala je Vlade Županije Zapadnohercegovačke, pod predsjedanjem Predsjednika Vlade Zdenka Ćosića.

Vlada je donijela Rješenja o prijedlogu za imenovanje člana Školskog odbora za: OŠ Ante Brune Bušića Rakitno, OŠ Franice Dall׳era Vir, OŠ Vranić Posušje, OŠ Ivana Mažuranića Posušje, OŠ fra Stipana Vrljića Sovići, OŠ Ruđera Boškovića Grude, OŠ Antuna Branka i Stanislava Šimića Drinovci, OŠ Biograci, OŠ Kočerin, Drugu osnovnu školu Široki Brijeg, Prvu osnovnu školu Široki Brijeg, OŠ Marka Marulića Ljubuški, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški, Srednju strukovnu školu Posušje, Gimnaziju fra Grge Martića Posušje, Srednju strukovnu školu Široki Brijeg, Srednju strukovnu školu Ruđera Boškovića Ljubuški i Gimnaziju Ljubuški.

Vlada je donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu, za tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje travanj-lipanj 2018. godine, odnosno razdoblje srpanj-rujan iste godine.

Također, Vlada je usvojila Godišnje izvješće o poslovanju gospodarskog društva “Rudnici boksita” d.o.o. Posušje za razdoblje od 1. 1. – 31. 12. 2017. godine, kao i Godišnje izvješće o razvoju sa izvješćem o provedbi Strategije za 2017. godinu – podneseno od Ureda Vlade za europske integracije ŽZH.

Vlada je prihvatila tehnički finalizirane odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Europske komisije za status kandidata BiH u EU.

Na ovoj sjednici također je donesena Uredba o dopuni Uredbe o uvjetima i načinu davanja na zakup šumskog zemljišta u državnom vlasništvu i zasnivanju prava služnosti, ističe se u priopćenju Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

    • Slazem se da im ne treba placat jer imaju placu…ovako lobiraju i svadjaju se tko ce bit ali najveci su problem ovi izvan skole clanovi .Zasto su potrebni ikako kad ravnatelj kaze amen.Neki ljudi su gladni i trista odbora bi sebi kao da drugima ne treba zivjet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.