Vlada ŽZH usvojila Prijedlog o usvajanju Strategije razvoja ŽZH za razdoblje 2021. – 2027. – Jabuka.tv

Vlada ŽZH usvojila Prijedlog o usvajanju Strategije razvoja ŽZH za razdoblje 2021. – 2027.

U utorak 9. veljače 2021. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 81. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na ovoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o usvajanju Strategije razvoja Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2021. – 2027. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući prijenosi za udruge branitelja” utvrđenog Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu Ministarstvu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Odluku o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Javnoj ustanovi Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Odluku o donošenju Procjene ugroženosti od požara Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o davanju suglasnosti na Plan korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2021. godinu.

Vlada je usvojila Plan i program rada Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.