Vlada ŽZH mijenja i dopunjuje županijski zakon o upravnim pristojbama

U četvrtak 5. rujna 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu održana je 25. sjednice Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na ovoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravnim pristojbama s tarifom upravnih pristojbi ŽZH i uputila ga u daljnju proceduru Skupštine ŽZH

Na istoj sjednici Vlada je donijela Odluku o izmjeni i dopunama Odluke o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za poticaje razvoja gospodarstva u ŽZH” utvrđenih Proračunom ŽZH za 2019. godinu.

Usvojene su i sljedeće odluke: Odluka o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za koncesije” utvrđenih Proračunom ŽZH za 2019. godinu; Odluka o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom ŽZH za 2019. godinu za Tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje srpanj – rujan 2019. godine; Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva pravosuđa i uprave ŽZH; Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Županijskog suda Široki Brijeg te Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna ŽZH u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2019. godine i Izvješće o utrošku sredstava “Tekuće zalihe” Proračuna ŽZH za 2019. godinu za razdoblje siječanj – lipanj 2019. godine.

Također, Vlada je donijela Rješenje o dopuni Rješenja o imenovanju Stožera civilne zaštite ŽZH, kojim se za člana Županijskog stožera imenuje i tajnik Stožera Josip Zelenika, navodi se u priopćenju Vlade ŽZH.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.