Vlada ŽZH i Studentski centar u Mostaru dogovaraju smještaj za 156 KM

Studenti iz Županije Zapadnohercegovačke za smještaj u Studentskom domu Studentskog centra u Mostaru tijekom ove akademske godine plaćat će jednak iznos kao i studenti iz svih ostalih županija, odnosno 156 KM mjesečno.

Kako doznaje Večernji list BiH iz Vlade Županije Zapadnohercegovačke, u četvrtak 6. rujna u 10 sati, trebao bi se u zgradi Vlade u Širokom Brijegu održati službeni sastanak između članova Vlade ŽZH i Uprave Studentskog centra Mostar.

Ove dvije strane koje su u prošlosti imale izražene sukobe pokušat će približiti stavove, odnosno dogovoriti daljnju suradnju i subvencioniranje smještaja i hrane za studente iz ŽZH u Studentskom centru Mostar.

Prema navodima Večernjaka, nakon spomenutoga sastanka točka o subvencioniranju trebala bi se naći i na sljedećoj sjednici Vlade ŽZH, kada bi se donijela službena odluka.

Kako trenutno stvari stoje, Vlada bi se o ovome trebala izjasniti već ovaj tjedan.

Podsjetimo da je u utorak 4. rujna održana i 110. sjednica Vlade ŽZH na kojoj je, između ostalog, usvojen jedinstveni kriterij o prijemu vježbenika s visokim obrazovanjem.

Vlada ŽZH usvojila kriterij o prijemu vježbenika s visokim obrazovanjem

(www.jabuka.tv)


2 komentara

    • Jesu naplatilo deveti mjesec puni iznos a nece studenti biti u njemu kad su sve polozili…znaci kaznilo ih nema stipendija nego plati i kad nisi dolje i jos skolarine 3000 jedna godina.Hvala vam dragi nasi sta sad podic kredit i kurusku sto no kazu nasi stari.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.