Vlada ŽZH-a zasjedala u Širokom Brijegu

U četvrtak 25. kolovoza 2011. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 6. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Vlada je donijela Odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu „T. A. J. M.“ d. o. o. Široki Brijeg za eksploataciju prirodnog kamena na eksploatacijskom polju „Osoje“ u općini Široki Brijeg.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Školskog odbora Prve osnovne škole Široki Brijeg u sastavu: Katarina Pinjuh, Ivan Mikulić, Pero Miličević, Milka Čuljak, Tina Zovko, Marijana Skoko i Slavko Kvesić, kao i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za izradu analize zakonskih i podzakonskih propisa koji su Ustavom propisani kao podijeljena nadležnost između Federacije Bosne i Hercegovine i Županije Zapadnohercegovačke, kojim se za članove Povjerenstva imenuju: Ivan Lasić, Tonka Mušan, Denis Primorac, Anita Markić i Marinko Jurilj.

Na današnjoj sjednici zaključeno je kako će Vlada sudjelovati u sufinanciranju obavljanja pripravničkog staža osoba sa VSS i VŠS bez radnog iskustva u struci, sa evidencije nezaposlenih Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke, u visini od 120.000,00 KM. Prvi dio sredstava u iznosu od 60.000,00 KM isplatit će se iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2011.godinu, a drugi dio u jednakom iznosu u 2012. godini.

ABCportal.info

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.