Vlada HNŽ-a nudi povećanje plaća zdravstvenim djelatnicima – Jabuka.tv

Vlada HNŽ-a nudi povećanje plaća zdravstvenim djelatnicima

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije donijela je, na žurnoj telefonskoj sjednici, a na prijedlog ministra zdravstva, rada i socijalne skrbi, Odluku o ponudi za zaključivanje Kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavaca i radnika u oblasti zdravstva na području HNŽ-a.

Tim prijedlogom Vlada HNŽ-a nudi povećanje visine osobnih dohodaka i drugih prava djelatnicima u zdravstvu, na tragu postotaka i prava koji su zajamčeni važećim kolektivnim ugovorom s liječnicima i stomatolozima, u jednakim omjerima.

Predmetna ponuda bit će, sukladno proceduri, dostavljena reprezentativnom Nezavisnom sindikatu zaposlenika SKB-a Mostar na očitovanje.

Vlada i ovom prigodom poziva reprezentativni sindikat na početak pregovora za pregovaračkim stolom, sukladno Zakonom predviđenoj proceduri, sve s ciljem brzoga i učinkovitog otklanjanja nesuglasica i postizanja obostrano zadovoljavajućega i objektivno provediva dogovora koji će ishoditi potpisivanjem granskoga kolektivnog ugovora, priopćeno je u utorak iz Vlade HNŽ-a.

Oglasio se muškarac koji je napao vozača tijekom prosvjeda u Mostaru: Pogriješio sam

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Sram da bude i vladu i ministre.
    Tesko nama sa njima.
    Vazno je da oni zakljuce ugovore sa restoranima gdje su lani potrosili vise od 13000 km.
    Ured nezamjenjivog i sposobnog gradonacelnika za reprezentaciju oko 70000 km itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.