Vlada HNŽ-a izdvojila 150 000 KM za subvencioniranje letova Zračne luke Mostar

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) na današnjoj sjednici usvojila je Odluku o proglašenju manifestacija koje doprinose afirmiranju i održivom razvitku turizma u HNŽ u 2017. godini, a za njihovo sufinanciranje u županijskom proračunu izdvojeno je 70 000 maraka.

Usvojena je i Odluku o izdvajanju 340 000 maraka za potporu projektima više institucija na području HNŽ, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Nastavljajući aktivnosti u vezi s potporom radu Zračne luke u Mostaru, Vlada je usvojila Odluku kojom je odobrila prijenos 150 000 maraka za subvencioniranje letova i osiguravanje prihvata i otpreme zrakoplova, putnika i roba.

Također, na tragu ranijih odluka, Vlada je ponovno usvojila Odluku o zabrani zapošljavanja državnih službenika i namještenika u ministarstva i druga tijela uprave te zaposlenika u ustanovama i drugim institucijama koje se financiraju iz Proračuna HNŽ-a kao i izvanproračunskih fondova do 1. rujna 2017. godine.

Usvojena je i odluka da će u ljetnom razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza u tijelima županijske uprave radno vrijeme biti od 7 do 15 sati, prenosi Vecernji.ba.


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.