Vlada FBiH prihvatila ugovor i dala novu šansu Aluminiju – Jabuka.tv

Vlada FBiH prihvatila ugovor i dala novu šansu Aluminiju

Aluminij je danas dobio novu priliku od Vlade FBiH koja je uvažila ponudu partner.

Riječ je o ugovoru “Abraham grupacije” o zakupu dijela imovine Aluminija Mostar, javlja Večernji list.

Vlada je na sastanku koji je održan u Sarajevu odobrila ugovor nakon što su strateški partneri uvažili sve što je Vlada tražila da se korigira u ugovoru.

Vijest je na Twitteru podijelio i predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović.

U vrijeme pandemije koronavirusa s kojom se suočava naše društvo i svijet, s osobnim zadovoljstvom mogu priopćiti da je Aluminij danas i službeno dobio novu šansu od Vlade FBiH koja je uvažila ponudu strateškog partnera, napisao je Čović na Twitteru.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

  • Kako Veliki Vodja baca pijesak u oci. Njegov drug zaiebao cijelu Hercegovinu tim sto je inficiran usao u bolnicu u Mostaru. I sada da izbjegne hajku na gdina V.P. i HDZ baca patku s Aluminijem i skrece fokus s trenutne goruce situacije u koju nas je opet dovela bahatost i neprikosnovenost HDZ elite i prijatelja koji mogu sta hoce, kako hoce i kada hoce. Veliki Vodja, ti si majstor iluzije i opsjene. Da si barem visoki IQ upotrijebio za opce dobro, gdje bi nam bio kraj..

  • Opet neka prevara i pljacka. Tko normalan u ovim okolnostima i ovim ludim vremenima pandemije i virusa kojo hara i ubija sklapa neke ozbiljne poslove. U ovom vremenu to moze biti opet samo neka muljaza i prevara u reziji naseg dragog vode. Dragi voda nama sada treba medicinska oprema, raspiratori, adekvatni prostori sa medicinskom opremom i krevetima. A te muljaze u ovom vremenu puno govore upravo o vama. Tko ce ozbiljan i normalan pricati o nekom poslu, pokretanju neke proizvodnje kad se sve gasi. Neki ljudi se nikada ne mogu promjeniti. Jadno i zalosno tko nas vodi u ovim dtrasnim vremenima i izazovima…

  • sva sreca pa imamo ovoliko ekonomskih strucnjaka sto komentiraju
    Isto kao sto su govorili i za koronu da je medijski napuhana
    Tko dade birtijaskim idiotima mobitele u ruke i pravo pisanja

  • Nadi dobrocinitelji i koronu koriste za muljazu. A za suzbiti korona virus, nabaviti medicinsku opremu, raspiratore ni rijeci. Gdje je nasa bolnica, stacionar u ZHZ. Sto sko virus bukne gdjecemo mi .??? Imaju li ovi dobrociniteljo odgovor. Oni dpasavaju ono sto su pokrali Boze ima li te..!!! Nigdje kraja bezobrazluku i pohlepi…

  • Ovaj što ide pod imenom sve vi znate sigurno radiš u elektroprivredi možda eronet možda si glasačka mašineriji. A možda si Majmun.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.