Vjenčani fotografi otkivaju koji detalji na svadbi odaju da će se par razvesti

Vjenčanje je nezamislivo bez fotografa.

Uz mladence, kumove i svećenika ili matičara, oni su sastavni dio svakog vjenčanja, zbog čega s vremenom postanu i pravi eksperti za veze. Stoga je posve razumljivo pitanje koje je jedan korisnik Reddita postavio u grupi vjenčanih fotografa, a tiče se znakova koji na vjenčaju odaju da će brak neće dugo potrajati. Svoja opažanja o tome iznijelo je mnogo fotografa, a u nastavku smo izdvojili nekoliko najistaknutijih:

Način na koji režu tortu

Po meni je jedan od najvećih znakova koliko će brak potrajati način na koji mladenci režu tortu, napisao je jedan fotograf. Neki mladenci vole u šali jedno drugom razmazati tortu po licu, neki ne, a obično su složni. Parovi koji se ne slažu oko toga i kod kojih jedna osoba smatra zabavnim razmazivanje torte po licu, dok se druga zbog toga ljuti, obično se ubrzo razvedu, obrazložio je fotograf.

Način na koji se ponašaju jedno prema drugom

Kada se mladenci na vjenčanju, unatoč velikom stresu, jedno prema drugom (ali i prema gostim) ponašaju pažljivo i s poštovanjem, to je znak i da će se lako nositi sa svim izazovima i problemima koje donosi bračni život, zaključio je drugi fotograf.

Kada je netko od mladenaca puno tiši od drugog

Kada je jedno od mladenaca jako šutljivo na svom vjenčanju, to je obično loš znak. Jednom sam bio na vjenčanju na kojem je mladoženja bio neraspoložen i jedva je progovorio s gostima. Kada sam izradio fotke, mladenka je tražila popust jer se mladoženja ni na jednoj nije nasmijao. Kasnije su se razveli, ispričao je treći fotograf.

Ako nisu u istom timu kada stvari pođu po zlu

Jedan od najjasnijih znakova da će se neki par razvesti je kada nisu jedno drugom podrška tijekom stresnih situacija kojih na vjenčanju ima puno. Sretni parovi kroz sve probleme prolaze zajedno. Mladenci koji se na vjenčanju svađaju i podbadaju jedno drugo, najčešće ne izdrže dugo u braku, dodao je još jedna fotograf, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.