VITEZ: Policajac snimljen kako uzima mito

Video snimka postavljena na Youtube prikazuje kako prometni policajac u okolici Viteza uzima mito, tvrdi se u opisu videa.

“Klasični scenarij: izvođenje iz auta, pokazivanje prometnog prekršaja, zatim odvođenje dalje od očiju i ušiju drugih putnika automobila, zastrašivanje ogromnim novčanim kaznama i oduzimanjem vremena, uzimanje mita, i na kraju, ironično, upute o ponašanju i zakonima u prometu”, piše između ostalog u opisu videa”, piše Dnevni avaz.

Sve se dogodilo na izlazu iz Viteza 20. lipnja 2013. godine u 20.22 sati, a vozač je zaustavljen zbog upaljenih maglenki.

“Cilj ovog videa je ohrabriti građane da svojim mobilnim telefonima snimaju ovakve i slične radnje mita i korupcije, u policiji, na šalterima javnih ustanova, i na svakom drugom mjestu, i bar da na taj način, ukažu na problem u društvu”, stoji u poruci uz video.

Ono što je zabilježeno na ovom videu sigurno će zanimati barem unutarnju kontrolu nadležne policije, ali napominjemo da je i davanje mita kazneno djelo. (Dnevni avaz)

[youtube id=”bKOn24Rtfrs” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)




10 komentara

  • jebo mu mujo kuje konja po mjesecu balinsku majku i onaj CD što je navio,što nije snimao drota na svojoj tereitoriji,a baš VITEZ našao dašta će nego ga oprat došao s pederušom i makinjom iz SKANDINAVIJE i uživo bi u odmoru kao u i ratu što je uživao u PEDERSKIM zemljama

  • svaka čast na objavljenom video,a vi što pljujete jer je musliman seljačine ste teške, radije obratite pažnju na veći problem zbog koje ga je ovaj video i objavljen i kakve veze ima šta vozi i odakle je, mito je mito.

  • smjesan si,pa u ovom sirokom se i gleda samo tko sta vozi i koliko para ima,nije bitno kakva je osoba! neznas gdje zivis!

  • Nema veze što je musliman i što mu Mujo kuje.Ja sam Hrvat iz Viteza i samo mogu reći rijeći hvale za video.Neka svatko radi svoj posao kako treba i svima će biti bolje!!Bilo t u Vitezu,Zenici ili Doboju,svejedno!

  • ovoj dvojici prvih
    nije bitno sto je musliman i ovaj drugi policajac je musliman a ovaj sto je uzeo mito je hrvat nemate razloga psovat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.