Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH posjetilo Ljubuški – Jabuka.tv

Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH posjetilo Ljubuški

Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetilo je danas Ljubuški, te održalo niz sastanaka.

Prije sastanka u uredu načelnika općine Ljubuški, stranačko izaslanstvo položilo je vijenac na spomen obilježje na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Na sastanku sa predsjednikom OO HDZ BiH Ljubuški Tonijem Kraljevićem i načelnikom općine Nevenkom Barbarićem, razgovaralo se o trenutnoj situaciji u općini, planovima i potrebama ovog kraja kao i suradnjom s višim razinama vlasti.

Razgovaralo se i o projektima u gospodarstvu i poljoprivredi te kako privući investitore u Ljubuški. Komentirana je i nedavna elementarne nepogode u kojoj su gotovo u potpunosti uništeni svi poljoprivredni nasadi na području ove općine, a štete su nemjerljive.

Istaknuto je kako se proizvođači moraju zaštiti i sa većih razina vlasti te kako je poljoprivreda oblast koja ima perspektivu, ali i veće razine vlasti bi svakako morale osigurati dovoljno sredstava kako bi se od poljoprivrede moglo normalno živjeti.

Izaslanstvo HDZ-a BiH tijekom svog boravka u Ljubuškom posjetilo je i prostorije u kojima djeluju franjevci na Humcu, gdje je razgovarao o životnim prilikama franjevaca u samostanu i njihovom svjetovnom djelovanju, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Predsjednik Čović i izaslanstvo nakon posjete Samostanu na Humcu, posjetili su i maslenik i uljaru obiteljskog gospodarstva Mikulić. Prilikom posjete, izaslanstvu HDZ-a BiH prezentiran je plan ovog uspiješnog obiteljskog gospodarstva, kojim je predsjednik Čović poželio nastavak dobrog i uspiješnog poslovanja.

Prije planirane svečane akademije i obilježavanja 27. obljetnice od osnivanja OO HDZ-a BiH Ljubuški, upriličen je obilazak kule herceg Stjepana u Ljubuškom.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.