Više od 200 Djedova Božićnjaka na ulicama Mostara

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” tradicionalno, već 10. godinu zaredom, u Mostaru je organizirao biciklijadu Djedova Božićnjaka kojih je ove godine bilo više od 200.

Start i završetak biciklijade započeo je ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača (Rondo), a vozio se krug po cijelom gradu.

Ispred Kosače upriličeno je fotografiranje s Djedovima Božićnjacima i najmlađih građana Mostara, a druženje se nastavlja u Zimskom gradu Adventu na šetnici Nikole Šubića Zrinskog, uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese.

Kao i prethodne dvije godine, Djedovi Božićnjaci najmlađim građanima Mostara, koji su se zatekli na ulicama, dijelili su slatkiše i prigodne darove.

Ovo je jedna od ljepših novogodišnjih manifestacija koja je prerasla u tradicionalan događaj, jubilarni, deseti po redu, na koji se odaziva svake godine sve veći broj biciklista željnih da pronesu praznični duh ulicama Grada Mostara, izjavio je predsjednik Udruge “Hercegovina Bike” Toni Zorić.

Posebno se osvrnuo na najmlađe, koji su ove godine u većem broju izrazili želju za sudjelovanjem u biciklijadi.

Djedovi Božićnjaci na biciklima izmamili osmjehe ulicama Ljubuškog

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.