U petak Vintage Party u Mepas Mallu

Volite modu zlatnog doba Hollywooda? Kako bismo barem na jedan dan ponovo oživjeli ovo zlatno doba pripremili smo vam Vintage Party!

Ovog petka, prvi kat Mepas Malla pretvorit će se u vintage oazu, gdje će sve dame imati priliku uživati u pin up radionicama šminke i frizure, te naučiti sve trikove nanošenja savršenog tuša i neodoljivog crvenog ruža. Voditeljica radionice biti će poznata hrvatska pin up umjetnica
Greta MaCabre,
koja njeguje sofisticiran stil i izgleda kao da je došetala sa starih fotografija. Uz Gretu,u radionicama ćesudjelovati poznate hrvatske pin up umjetnice
Moni Le Fleur i Majin Ukrasni Kutak.
Pored navedenih umjetnicasve posjetitelje centra koji to budu željeli šminkati će tim Shiseido vizažista iz Floris parfumerije.

Virtuozne ruke ekipe iz Red Carpeta 2 pobrinut će se za vaše frizure i učiniti da vas jedan cvijet u kosi vrati daleko u prošlost. Uz tematskog dj-a za ugodne vintage i blagdanske zvukove i izvrsnu atmosferu pobrinut će ženska vokalna grupa TIBIA.

Voditelj Emerik Gudelj, poznate pin up umjetnice iz regije i njihovi modeli u pauzama eventa moći će se opustiti u vintage namještaju salona Elegant iz Mostara.

Zaljubljenice vintage stila koje su se prethodno prijavile putem Facebooka, nosit će modnu reviju u pin up stilu na kojoj će predstavit brandove: s.Oliver, Ltb, Xyz, Adidas, Marella, Aldo, Alma Ras i Optotim optika.

Dio bogatog programa upotpunit će Retro Home, Keune, Optotim i Alma Ras corneri sa tematskim vintage sadržajima. U slatkom i slanom kutku restorana Prestige svi posjetitelji će uživati u slasnim zalogajima, te se opustiti uz Red Bull i vrhunske Volare koktele koje će spravljati koktel majstori Antonio Tradea.

U suradnji sa Autostarom započeti ćemo drugu priču iz početka i svim posjetiteljima predstaviti FIAT 500, model koji prezentira ostvarenje nove filozofije, nove strategije i drugačijeg pristupa automobilima. FIAT 500 ćete moći razgledati u prizemlju centra, a samo na Vintage partyu imat će priliku iskoristiti poseban akcijski popust.

Nakon eventa druženje će se nastaviti u Black Pearlu na after partyju uz vrhunsku zabavu i prepoznatljivi vintage ritam. Ukoliko i vi naprosto obožavate sve što miriše na glamur nekih prošlih vremena posjetite vrhunski Vintage Party u Mepas Mallu. Za sve posjetitelje pripremili smo malo iznenađenje, izbor za najuspješniju pin djevojku!

Ostanite ženstvene i neodoljive

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trenduKomentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.