Vinko Topić predsjednik Općinskog vijeća Široki Brijeg

Predsjednik Općinskog vijeća Širokog Brijega je Vinko Topić iz HDZ-a BiH. Vinko Topić je jednoglasno izabran za predsjednika Općinskog vijeća na konstituirajućoj sjednici novog saziva Općinskog vijeća Širokog Brijega Sjednicom je do izbora novog predsjednika predsjedavao Nedjeljko Bokšić predsjednik Općinskog vijeća u prošlom sazivu. Na sjednici je od 25 novoizabranih vijećnika bila nazočna 22 vijećnika. Na samom početku sjednice predočeni su utvrđeni rezultati Lokalnih izbora, nakon čega su vijećnici izrekli svečanu prisegu.

U Povjerenstvo za izbor i imenovanje imenovani su Vlado Ćorić (HDZ BiH) predsjednik i članovi Oliver Stanić (HDZ BiH) i Ana Bogdan (HKDU BiH). Ispred kluba vijećnika HDZ-a BiH za predsjednika Općinskog vijeća predložen je Vinko Topić i to je bio i jedini prijedlog. Sa 18 glasova za i četiri suzdržana Vinko Topić (HDZ BiH) je izabran za predsjednika Općinskog vijeća Širokog Brijega.

„Zahvaljujem kolegama vijećnicima na ukazanom povjerenju što je za mene velika čast, ali i obveza ponajprije prema građanima Širokog Brijega koji s pravom očekuju od nas da uz suradnju s Općinskim načelnikom završimo započete projekte, ali i da započnemo nove zacrtane Strategijom razvitka naše općine. Pozivam sve vijećnike na suradnju jer naša stranka bi trebala da bude i jeste Široki Brijeg“, izjavio je novoizabrani predsjednik Općinskog vijeća Vinko Topić. Sjednica je prenošena uživo putem interneta na službenoj stranice Općine Široki Brijeg, kao i putem Radio postaje Široki Brijeg.

Općinski načelnik Miro Kraljević je istaknuo da ne osjeća euforiju već obvezu da se zajednički s Općinskim vijećem i građanima Širokog Brijega učini maksimalno za Široki Brijeg pritom poželjevši uspješan rad predsjedniku i vijećnicima.

U novom sazivu Općinskog vijeća je: 13 vijećnika iz HDZ-a BiH Vinko Topić, Vlado Ćorić Josip Kožul, Marinko Jelić , Sanijela Matković, Ana Zovko, Oliver Stanić, Rade Bubalo, Franjo Marušić, Marko Ćavar, Tihomir Zeljko, Pero Ćorić i Ivan Zeljko, četiri vijećnika Narodne stranke Radom za boljitak Mario Alpeza, Krešimir Šakić, Matea Alpeza i Toni Crnjac, dva vijećnika HDZ-a 1990 Marinko Zovko i Mirko Zovko, dva vijećnika HSP-a BiH Marko Martinović i nakon što je Viktor Kvesić dao ostavku na mjesto vijećnika SIP će dodijeliti mandat slijedećem s najvećim brojem glasova na listi HSP-a BiH, dva vijećnika HSP-a dr. Ante Starčević BiH Kristijan Crnjac i Marko Marušić, te po jedan vijećnik Neovisne liste SOS Široki Brijeg Igor Slišković i HKDU-a BiH Ana Bogdan.

(www.jabuka.tv)

39 komentara

 • Gospodine Vinko tajnica Irenka Zovko je dva metra od vas se udaljila,a dok je bio onaj bivši predsjednik općinskog vijeća koji je danas razriješen te dužnosti onda je tajnica Irenka na sjednicama stalno plazila po njemu i sjedila mu u krilu i stalno se oblaćila provokativno u tri broja manju odjeću da bi grudi stavila u prvi plan i onda kad prebrojava glasove vijećnika onda stalno napinje sise,ako ne vjerujete pogledajte sjednice općinskog vijeća pa će vam onda sve biti jasno.Pa ne dolikuje jednoj tajnici koja obnaša dužnost u državnoj službi da se tako neukusno oblaći i nedolično ponaša. E stara Irenko Zovko ima u vijeću gospodićni kojima ti možeš biti mama pa se tako nepristojno ne ponašaju,baš si jadna,iskompleksirana,isfrustrirana i željna pažnje.

 • Ovo je uznemirujuća slika sa Međedom predsjednikom ov koji je razriješen danas funkcije koju je obnašao,ružnijeg i odvratnijeg čovjeka nisam vidio,on može sam sebe postaviti u svom vinogradu kao strašilo..trebalo ga je trpiti sve ove godine monstrum,sad može otvoriti javnu kuću i trgovinu seksualnim pomagalima jer u tome se najbolje i snalazi..prva gay javna kuća u ljutom docu..

 • ta tajnica irenka nije nikakva,da je i da išta vrijedi ne bi se onda morala tako nisko spustiti i ponižavati se i svoje tijelo stavljati u prvi plan,a šta sad slijedi kad je nastupio novi predsjednik općinskog vijeća,sad će dolaziti bez gaća i u mini suknji i širit će noge ispod stola,pa će joj minđa biti na izvolte..ljudi dajte malo

 • pogledao sam neke sjednice i baš tako radi tajnica irenka,prenapadno to radi sa svojim dojkama,kao da vjećnicima govori evo vam na,gledajte nitko nema dojke kao ja,moje su najljepše,evo na gledajte,samo gledajte i dite se..ahahahahahahaha..presmiješno,jadno

 • koji vam je k…. kakve su to bljuvotine za Gospođu Irenku..sram vas bilo,pa ona ima obitelj,djecu..vi ste katolici koji idete na misu..sramite se.

 • Zar uopće treba reagirati na komentare o Irenki?! Oni koji to pišu, dovoljno govore o sebi! Nije važno šta govori, već tko govori – uvijek bilo!

 • Napokon većina fakultetski obrazovana fala Bogu još da se riješit hsp i lijanovića što su preko noći fakultete završili bilo bi super

 • Tajnica Irenka uvijek na sjednicama istiće i napinje svoje sise,ako nju nije stid i sram zašto bi nas bilo,neprimjereno je za nju da tako izazovno se izvija i gura u prvi plan svoje dojke na sjednicama općinskog vijeća kad prebrojava glasove vijećnika,mini ona sa takvim ponašanjem samo ispada još jadnija i smiješna. A još k tome ima muža i djecu,ipak bi trebala bar zbog njih kontrolirati svoje ponašanje. cccc

  • Yo nunca prendi la tele para ver Risas y Salsa, pero en mi casa veian ese prmaogra y obligado tenia que verlo (no habia otro televisor), pero la verdad ningun sketch me saco alguna carcajada (sera porque me gusta otro tipo de humor), pero hay que reconocer que muchos de sus personajes se quedaron en la memoria de los peruanos ochenteros como Chelita, Elsapito, Machucao, etc. Lo que es de admirar de Anali Cabrera es que hizo su carrera lejos de escandalos, dime y diretes, romances con futbolistas y todo lo demas de las que ahora se dicen vedettes porque salen calatas en algun diario chabacano.Mayor la admiracion por esta mujer por su fuerza en la lucha contra su enfermedad y transmitir sus ganas de vivir a aquellos que nos aquejamos por cosas no tan graves como el cancer. Me quito el sombrero (aunque estoy medio calvito) ante su ejemplo de entereza, es una pena que le tocara vivir esto a ella que siempre fue una mujer muy saludable y deportista (hay personas que se la pasan en la juerga,borrachera y demas y estan como si nada). Perdio su lucha contra el cancer, pero gano el quedarse en el corazon de muchos peruanos.

 • istina,jao meni je ta tajnica Zovko ružna i iritantna da svaki puta kad je vidim bez problema se olakšam u wc šolju bez laksativa….pod hitno je smjeniti

 • Eh, ti Međede iz Ljutog Dolca koji si razrješen dužnosti za predsjednika općinskog vijeća.Imaš sve,a nemaš ništa. Novcem možeš kupiti mjesto stanovanja,ali ne i dom.Novcem možeš kupiti sat,ali ne i vrijeme.Novcem možeš kupiti krevet,ali ne i odmor.Novcem možeš kupiti knjigu,ali ne i kulturu.Novcem možeš kupiti liječnika,ali ne i dobro zdravlje.Novcem možeš kupiti seks,ali ne i ljubav…zbog takvih stvari nikad ne bih mjenjao svoj život sa tobom bivši predsjedniče općinskog vijeća Bokšiću Neđo iako nemam sve što zaželim,ali imam sve što mi treba da bi bio zadovoljan.

 • slažem se..samo neznam šta je Bokšić Nedeljko uopće i radio u općinskom vijeću jer mu tamo nikad i nije bilo mjesto,očito je vjećnike nahranio bunikom pa tako nisu ni bili svjesni da su njega izabrali..jer u svjesnom stanju nikad ne bi bio izabran,samo je bio najveća sramota Širokog Brijega,a još veća je i ostao,jadan ne bio mislio je da će zauvijek ostati predsjednik općinskog vijeća koliko ima veliko mišljenje o sebi..ali Bog i samo Bog odlučuje o svačijoj sudbini..Eh Neđade Međede mogao si kako si htjeo ali nisi mogao dokle se tebi htjelo..Bog sve vidi i njemu se ništa sakriti neda..

 • Čestitke gospodinu Vinku Topiću i puno snage,volje,želje i uspjeha u obnašanju funkcije predsjednika općinskog vijeća. Hvala dragom Bogu da je došao i taj dan.

 • Gospodin Vinko je jako šarmantan i dobro nam došao u općinsko vijeće.Sad ću moći sa zadovoljstvom pratiti sjednice općinskog vijeća.

 • Ma dajte ta tajnica Irenka u općinskom vijeću je tako licemjerna i željnja pažnje i najbolje da ste i nju poslali u paketu zajedno sa Neđom koji je razrješen dužnost za predsjednika općinskog vijeća.

 • Sada po hitnom postupku trebamo razriješiti dužnosti i sekretarku Irenku Zovko-Bokšić.Novi predsjednik općinskog vijeća,neka bude i nova tajnica..molim lijepo.

 • ako ikoga treba biti stid i sram onda je to tajnica Irenka,neka se malo zapita šta radi od sebe..hm..to nije lijepo od nje..ima djecu

 • E neđo bivši predsjedniče općinskog vijeća iz ljutog doca srao si,srao si i na kraju si sam sebe zasrao e sad ćeš sam da se častiš sa ti svojim govnima jer ne znomo šta ćeš sad drugo jesti,a i toga će brzo ponestati,jer nećeš imati više šta za srati,pa nek ti je na tek..ise pa use

 • hahahahahahahahahaha..tko se zadnji smije najslađe se smije..ipak je sve istina što se o tebi pisalo i pričalo i imalo svakakvih perverzija za vidjeti,ajd ti sad neđade u svoj dolac pa sadi paprike..vrati se u svoj brlog odakle nisi nikad ni treba izlaziti..budalo jedna

 • Gledam ova dva predsjednika općinskog vijeća sadašnjeg i bivšeg na sjednici,oni su kao nebo i zemlja,razlika neusporediva. Gospodin predsjednik ov Vinko Topić pametan,inteligentan,samozatajan,kulturan,pristojno sjedi,ophodi se uljudno,lijep glas i izražavanje,čist i uglađen,visok,markantan, ma pravi gospodin,nema zamjerki. A onaj bivši predsjednik ov neđo iz ljutog doca je teški seljačina ,prljav,nepismen,neobrazovan,nekulturan,nemoralan, ne inteligentan,malouman,glup,alkoholičar,žderonja,smrdi. Na sjednicama nije znao reči ni jednu prosto proširenu rečenicu.Neobrazovan je. Ne zna se lijepo izražavati,ima siromašan vokabular.A kad je na sjednicama bio nepristojno je sjedio,ispruži noge,dira se za intimne djelove tijela,kopa nos,ćeška se po glavi,briše rukavom nos.A onda kad je govorio želi ispasi pametan a samo ispadne još više glup.. On je bio najveća sramota u Širokom Brijegu i u općinskom vijeću dok je obnašao dužnost. Najveća sramota u povijesti Širokog Brijega..Ali..Prošlo-svršeno vrijeme. HVALA BOGU

  • Review by Abuela for Rating: This is a cute DVD but not as good as the Baby Genuius Nursery Rhymes DVD. First of all I don’t think these songs are FAVORITE CHILDREN’S SONGS. The list includes take me out to the bamglale and yankee doodle dandy . I think some of the songs are good, but they should have had Children’s songs for young children, since this DVD is definite geared towards younger children. Sing, Dance and Play sort of the BG theme song is done nicely. My granddaughter is a year old loves the Nursery Rhymes DVD and watches this one it’s just not as good. But it’s still entertaining for your child.

 • Ma samo da još udalje onu tajnicu Irenku Zovko,jer kad progovori,bolje bi joj bilo da nikad i ne otvara usta. Tako je napadna,jednostavno cijela njena pojava je zastrašujuća. Još samo nju udaljiti sa sjednica općinskog vijeća,pa da onda možemo sa uživanjem pratiti sjednice općinskog vijeća. MOLIMO VAS .Molimo gospodina načelnika Miru Kraljevića i gospodina predsjednika Vinka Topića i ostale u vijećnike općinskog vijeća da se poduzmu i da razriješe dužnosti tajnice Irenke Zovko. Neka bude čistačica.

 • Kad su na fotografijama neđo bokšić i irenka zovko bokšić onda vas molim da nas na vrijeme upozorite da su to uznemirujuće fotografije,Da mi nije srce otkazalo kad sam ih vidio toliko sam se uplašio.Apeliram stavite ubuduće upozorenje. Hvala unaprijed.

 • ahahahahahaha,a meni sad da nije srce odkazalo od smijeha kad sam proćitao tvoj komentar,e baš si me nasmijao što dugo nije nitko,uznemirujuće ahahahahahahahsha………ahahahahahahahaha……

 • Svi su se olakšali i jedva dočekali kad je neđo pokšić bio razriješen dužnosti predsjednika ov. Sav se je pogubio,nije znao šta bi sam sa sobom .A najveći vrhunac njegove maloumnosti je bio oproštajni govor kad je pokušavao sastaviti jednu rečenicu,kao i uvijek nije mu uspijevalo.Niže se nije mogao spustiti kad se počeo ispričavati i opravdavati,pa s time je sam sebi priznao krivicu. I na kraju pljesak i podmuklo pogledavanje i posmijehivanje vijećnika.Neđo, veće poniženje od ovoga nisi mogao dobiti na odlasku.Osramoćen i ponižen. Glup,pokvaren, nemoralan,jadan,nekulturni,smrdljivi,prljavi kao što je bivši predsjednik ov neđ pokšić to iz sprdnje mu se tepa u povijesti nije zabilježeno.

 • Se va un sc3admbolo de nuestros qoeuidrs ac3b1os 80 s, quien de nosotros no se quedaba hasta las 10 de la noche los sc3a1bados viendo Risas y salsa y ver al cuerazo de Anali Cabrera alborotc3a1ndoles las hormonas al jefecito, quien de nosotros no sintic3b3 envidia asesina al saber que Felpudini (suerte de feo, la personificacic3b3n de la bella y la bestias, en buena onda) se casaba con la duec3b1a de nuestras fantasc3adas, lamentablemente nunca se rindic3b3 el homenaje que merecc3ada por su contribucic3b3n a la TV y como una de las pioneras de boom de los aerc3b3biscos, los gimnasios. Aun recuerdo una portada en la revista Cinco donde la bautizaba como La Pantera Negra, en esa c3a9poca era una bailarina bisoc3b1a, quizas lo interesante de esa sesic3b3n de fotos es ver a Anali al natural, sin cirujc3adas en el rostro, con un bonito cuerpo sin todas bondades que le brindc3b3 el fitness, otro recuerdo es verla bailar Billy Jean con su vesturio a lo Michael Jackson, no recuerdo que cantase, bueno creo que en el fondo todos sabc3adamos cual iba a ser el desenlace de su desigual batalla contra el cancer, que descase en paz.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.