Vinko Miloš za Jabuka.tv o nastupu u Zvezdama Granda i budućim planovima

Vinko Miloš (24) ispao je iz glazbenog showa Zvezde Granda prošle subote.

Gruđanin je izgubio u duelu od Mirze Čauševića iz Doboja, a nakon toga je sudjelovao u baražu te nažalost nije bio među četiri kandidata koja su prošla dalje.

Vinko je u duelu prvo izveo pjesmu ”Vratio sam se živote” od Kemala Montena dok je za drugu bržu pjesmu izabrao ”Veži me za sebe” od Toše Proeskog. Upravo mu se tijekom izvođenja druge pjesme dogodio peh jer je zaboravio stihove pjesama, no nije ga previše omelo te je nastavio pjevati.

Nakon što su se slegli dojmovi, Miloš je o nastupu u Zvezdama Granda, ali i budućim planovima govorio za portal Jabuka.tv.

Uglavnom dojmovi o Grandu su dobri. Što se tiče natjecanja ispunio sam svoja očekivanja. Želio sam otpjevati pjesmu ”Sipajte mi još jedan viski” i ”Vratio sam se živote” jer su mi to jako drage pjesm, a pošto je pravilo da uz laganu moraš i otpjevati i brzu pjesmu, pa sam ”reda radi” odabrao Tošinu ”Veži me za sebe” i ”Ona ona” koje su nisu baš pokazale najboljima, a iskreno nisam im posvetio puno pažnje vježbajući ih, izjavio je za portal Jabuka.tv grudski pjevač Vinko Miloš.

Ističe da se bazirao na laganim pjesmama, a tomu svjedoče i pozitivni komentari žirija.

Prioritet su mi bile lagane pjesme za koje sam dobio samo pohvale. Sve u svemu jedno jako lijepo iskustvo, upoznao sam puno dobrih pjevača, već gotovih zvijezda i to je jedna lijepa uspomena na kompletno natjecanje, ustvrdio je Miloš.

Vinko je inače pjevač širokobriješke grupe Stari zvonik, a otkrio nam je da priprema i svoju prvu autorsku pjesmu.

Nastavljam raditi sa svojom grupom Stari zvonik koja mi je bila velika podrška u svemu. U planu za 2024. godinu je i moja prva pjesma, ali sve je još u fazi pripreme jer zbog stalnih nastupa ne mogu se posvetiti isključivo tomu jer pjesma mora biti perfektna i morat ću izdvojiti dosta vremena za nju, zaključio je Vinko Miloš u izjavi za portal Jabuka.tv uputivši veliku zahvalu svima koji su mu tijekom nastupa u Zvezdama Granda poslali brojne poruke podrške.

(www.jabuka.tv | Foto: Grand produkcija)