Vinko Marinović više nije trener Zrinjskog

Vinko Marinović više nije trener aktualnog prvaka BiH i lidera Zrinjskog.

”HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je prihvatio prijedlog šefa stručnog stožera Vinka Marinovića za sporazumnim raskidom suradnje”, navodi klub na službenoj web stranici.

”Uvažavajući želju trenera Marinovića, naš klub se najiskrenije zahvaljuje dosadašnjem šefu struke na suradnji, predanosti i korektnosti, jer su protekle dvije godine bile iznimno uspješne za HŠK Zrinjski”, dodaju iz mostarskog kluba.

Podsjetimo, Marinović je glavnim trenerom Zrinjskog imenovan 25. ožujka 2015. godine, a u 70 službenih utakmica upisao je 42 pobjede, 20 remija i osam poraza. Naravno, najveći uspjeh je naslov prvaka BiH u prošloj sezoni, kao i rezultati u aktualnoj koji ”Plemićima” daju realne izgleda da na proljeće nastave lov na novu titulu.

”Uvjereni smo da će trener Marinović, zbog svojih ljudskih i stručnih kvaliteta u nastavku karijere biti jednako uspješan u svom radu, što mu svi mi iz HŠK Zrinjski najiskrenije i želimo, a također smo uvjereni i da će se on jednako radovati novim uspjesima našeg kluba u koje ne sumnjamo”, navodi se na kraju priopćenja.

Ime novog šefa stručnog stožera klub će obznaniti odmah nakon njegovog imenovanja.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: