Villeroy&Boch – brand koji više od 275 godina kreira vaš dom

Gotovo niti jedan brand se ne može pohvaliti tradicijom, dugotrajnošću i svjetskom reputacijom kao Villeroy&Boch.

Vizija je uvijek bila jedna od najvećim snaga branda

Inovacije u prošlosti donijele su kompaniji reputaciju koju ima danas, te omogućile postavljanje novih standarda i u budućnosti.
Širom svijeta proizvodi Villeroy&Boch povezuju se s užitkom objedovanja i konzumacije pića.

Asortiman proizvoda koji se sastoji od porculanskog posuđa, stakla , pribora za jelo i dekorativnih detalja oduševljava kupce i pretvara svaki obrok u svečani događaj.

Proizvodi branda Villeroy&Boch nisu samo visokokvalitetni i elegantni nego nude razna rješenja u svakodnevnoj uporabi. Predstavljamo nekoliko kolekcija branda Villeroy&Boch kojima ćete obogatiti vaš blagdanski stol i koji će biti posebnost svakog svečanog događaja.

OLD LUXEMBOURG

Više od 275 godina mali plavi cvjetići i grančice na premium porculanu i prepoznatljivi „brindille“ uzorak kolekcije Old Luxembourg impresioniraju diljem svijeta i plijene pozornost bezvremenskom elegancijom i motivom za sva vremena.

Tradicija je uvijek moderna!

MARIEFLEUR – Romantični uzorak i doživljaj života na selu

Uronite u svijet prirode uz porculanske komade iz kolekcije Mariefleur Villeroy&Boch. Romantični, cvjetni uzorak ove kolekcije donosi nam svježinu i doživljaj života na selu.

Inspirirana Monetovim vrtom u Givernyju ova kolekcija pretvara vaš obiteljski stol u rascvjetali ljetni vrt prepun ljubičastih i žutih cvjetova.

Kolekcija Mariefleur omogućuje bezbrojne kombinacije koje čine vaš stol veoma posebnim.

ROSE GARDEN

Za ljubitelje engleskih vrtova ruža i života na selu savršen odabir biti će kolekcija Rose Garden.

Kolekcija napravljena od vrhunskog,premiumskog porculana i stakla u kombinaciji s kvalitetnim tekstilom učiniti će vaš stol posebnim i drugačijim.

O kvaliteti porculanskih komada iz kolekcije Rose Garden govori i činjenica da su sigurni za korištenje u perilici posuđa i mikrovalnim pećnicama.

ARTESANO – Bezbrojne kombinacije za savršenu prezentaciju vašeg stola.

Kao jedna od posebnih značajki porculanskog posuđa Villeroy&Boch je da bazične, bijele porculanske komade možemo kombinirati s komadima iz drugih sličnih kolekcija .

Ako volite bijele, čiste linije odaberite Artesano Original koji će vas oduševiti širinom i mogućnostima prezentacije vaših jela.

Ukoliko pak volite u vaš dom unijeti živopisnije note uz kolekciju Artesano Original kombinirajte komade iz kolekcije Artesano Provencal koja na vaš dom donosi francusku Provansu i mirisna polja lavande.

VILLEROY&BOCH – BRAND KOJI 275 GODINA PREPOZNAJE POTREBE KUPACA I POSTAVLJA TRENDOVE

Od samog početka postojanja brand Villeroy&Boch predstavlja sinonim za eleganciju, profinjenost i klasiku koja postaje bezvremenska.

Svoju usmjerenost na želje i potrebe svojih kupaca Villeroy&Boch pokazao kolekcijama Like by Villeroy&Boch kojima u svoj asortiman unosi jednostavnije varijante posuđa, koje udovoljavaju potrebama modernog čovjeka za promjenom i potragom za novim, uzbudljivim avanturama.

BLAGDANSKA KOLEKCIJA VILLEROY&BOCH

Možemo li zamisliti blagdane bez svečano postavljenog stola? Svečano postavljen blagdanski stol stvara poseban osjećaj u svima nama.

Neovisno o vašim preferencijama i željama blagdanska kolekcija Villeroy&Boch vječiti je klasik koji na vaše stolove donosi posebne porculanske komade koji bude nostalgiju i lijepa sjećanja na djetinjstvo.

SVE ŠTO VAM TREBA ZA BAJKOVITO UREĐEN BLAGDANSKI STOL

Za kreiranje razigranog, no istovremeno svečanog uređenja stola, birajte posuđe u nijansama crvene, bijele i zelene, koji potiču slavljeničko raspoloženje. Dekoraciju upotpunite zlatnim detaljima, svijećama koje kreiraju cozy atmosferu, kao i slasticama pripremljenim po bakinom receptu.

Ukusne poslastice pospremite u kutijice s blagdanskim motivima, koje su i odlična ideja za poklon.

Home Premium Međugorje – Mjesto gdje se ostvaruju sve Vaše želje

Prekrasne porculanske komade iz svih kolekcija Villeroy&Boch potražite u trgovini Home Premium Međugorje (PC Mališić Međugorje ) ili naručite online na www.malisicshop.ba

Kontakt:
Tel: 00 387 36 446 243
Facebook
Instagram

*Sponzorirani članak