Vikend uz TV: Žestoka akcija na vašim malim ekranima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Tully – 20:10h HRT1

Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći.

Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

Projekt Lazarus – 22:50h RTL

Paul Walker glumi Bena, očajnog muškarca koji je prekršio uvjetnu i ponovno izgubio posao i obitelj nakon što je pogriješio i pristao sudjelovati u pljački sa svojim bratom propalicom.

Nakon što je pljačka rezultirala ubojstvom, Ben je osuđen na smrt injekcijom.

Serije

Prijatelji – 21:30h RTL2

Uživajte u humorističnoj seriji koja prikazuje dvije epizode od 9 i 30 sati.

Subota

Film

Tri kralja – 20:15h RTL2

U kaosu porušenog Iraka trebalo je samo upasti u nezaštićeno skrovište u kojem je pohranjeno zlato i pobjeći glavom bez obzira. Plan je bio jednostavan, trebao je to biti mačji kašalj za profesionalne američke vojnike, no ubrzo se pojavljuju neočekivane prepreke

Iz Pariza s ljubavlju – 22:35h HRT1

Charlie Wax je tajni agent opasnog izgleda i još goreg ponašanja, koji je upravo poslom u Parizu. James Reece je sušta suprotnost – niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran, a odnedavno i zaručen za lijepu Francuskinju Carolinu.

Unatoč prividnom zadovoljstvu, James bi jako volio napredovati u poslu, a najviše ga oduševljava CIA kao trajna mogućnost. Kada mu se pruži prilika za promaknuće, on počne raditi s Charlijem na slučaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo kompliciranije.

Stuber – 20:10h RTL

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu, pokupi putnika za kojeg se ispostavi da je policajac u potjeri za brutalnim ubojicom, morat će se potruditi zadržati zdrav razum, svoj život i pet zvjezdica za vožnju.

Nedjelja

Film

Logan – 22:20h RTL

Godina je 2029. Mutanti su nestali s lica zemlje – gotovo u potpunosti. Izolirani i malodušni Logan provodi dane opijajući se u svom skrovištu blizu meksičke granice, zarađujući sitne novce kao vozač.

Zajedno s njim skrivaju se i Caliban i oslabljeni Profesor X čiji jedinstveni um pati od sve gorih napadaja.

Brzi i žestoki 6 – 20:10h RTL

Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima.

U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva.

Neograničena moć – 20:15h RTL2

Luther Whitney (Clint Eastwood) na glasu je kao jedan od najboljih “djelatnika” u svojoj provalničkoj profesiji.

No godine iskustva nisu pripremile ovog efikasnog lopova za šokantan prizor koji će zateći u spavaćoj sobi jedne luksuzne kuće – i kompleksnu zavjeru u koju je umiješan i predsjednik Sjedinjenih Država!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.