Vikend uz TV: Završite dane ovim filmovima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera – 20:10h HRT1

Crni biser je gusarski brod o kojemu govore mnoge karipske legende.

Iako mnogi tvrde da je riječ o pukoj utvari nastaloj u mornarskim glavama omamljenim rumom, crna do zuba naoružana lađa zloglasnoga kapetana Barbosse jedne noći napada palaču britanskoga guvernera Swanna i otima njegovu jedinu kćer Elizabeth.

Nemogući susret – 21:50h RTL

David Norris (Matt Damon) je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ženu kakvu do tad nikad nije susreo.

Kad te ljubav pronađe – 22:30h NOVA TV

Holly Berenson stvara karijeru u cateringu, a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie.

Subota

Film

Građanin opasnih namjera – 22:50h HRT1

Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku.

Osvetnik – 20:15h NOVA TV

Dr. Paul Kersey je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu.

Sport

La Liga: Real Madrid – Sevilla – 21:00h ArenaSport2

Mogu li Rakitić i Sevilla zaprijetiti prvoplasiranom Realu?

Nedjelja

Film

Mamurluk – 20:05h NOVA TV

Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti.

Za šaku dolara – 20:05h HRT2

Revolveraš osamljenik Joe (C. Eastwood) dolazi u zabito mjesto u New Mexicu u kojemu mir remete sukobi dviju suparničkih obitelji, Baxter i Rojo.

Svjesne njegovih revolveraških sposobnosti, obje ga obitelji žele angažirati. Iako mu nijedna od njih nije simpatična, Joe prihvaća obje ponude i vješto manipulira sa sukobljenima, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.

Terminator 2 – 20:15h RTL2

Sarah Connor (Linda Hamilton), majka Joha Connora (Edward Furlong), saznala je da je njen sin posljednja šansa čovječanstvu da preživi pa se pretvorila u ratnicu i sinovu savjetnicu u borbi protiv terminatora, koji su poslani iz budućnosti da ga likvidiraju.

Zbog apokaliptičih predviđanja, Sarah je smještena u bolnicu za mentalno oboljele, a John je udomljen. Kada novi, usavršeni Terminator T-1000 (Robert Patrick) stigne iz budućnosti da eliminira Johna, jedina šansa za spas dječaka je stari model T-800 (Arnold Schwarzenegger).

Dok nas jackpot ne rastavi – 20:15h NOVA TV

Jack Fuller (Ashton Kutcher) nije u stanju vezati se za jednu djevojku, a one mu redovito predbacuju da zbog toga nije poželjan partner.

Zaposlen je kod svog oca (Treat Williams), koji drži trgovinu namještaja, i uglavnom ništa ne radi, štoviše – potajno gleda sportske kanale na televiziji.

Joy McNally (Cameron Diaz) mlada je i uspješna žena koja radi na njujorškoj burzi. Zaručena je za šarmera Masona (Jason Sudeikis), kojem je i podredila svoj život.

Sport

Serie A: Roma – Juventus – 18:30h ArenaSport3

Mourinho se pod hitno priključiti mjestima koja vode u Ligu prvaka.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.