Vikend uz TV: Šarolik program po vašem ukusu

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Looper – 23:49h HRT1

Joseph Simmons je član skupine ubojica koji sebe nazivaju Loopers i rade za kriminalnu organizaciju u daljoj budućnosti. Njihovi šefovi vraćaju mete u prošlost, a posao ubojica je jednostavno ih ubiti i riješiti se tijela.

Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji.

Kralj škorpiona – 23:15h RTL

U davnim vremenima, još prije piramida, zli kralj Memnon (Steven Brand) koristi se psihičkim moćima svoje proročice kako bi predvidio svoje velike pobjede.

U posljednjem, gotovo očajničkom pokušaju zaustavljanja Memnona na putu okupacije cijelog svijeta, vođe nekolicine preostalih slobodnih plemena unajmljuju ubojicu Mathayusa (The Rock) da ubije proročicu.

Serije

Dva i pol muškarca – 22:20h RTL2

Charlie Harper imućni je neženja s kućom na plaži, mercedesom, kojeg i žene obožavaju. Lagodan život u Malibuu poremeti mu brat Alan, koji se k njemu doseli sa sinom Jakeom.

Subota

Film

Povratnik – 22:15h NOVA TV

U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini.

Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Grof Monte Cristo – 20:12h HRT1

Romantični mladi mornar Edmond Dantes (James Cavieze) je pošten čovjek čiji se miran život naglo uzdrma nakon što ga njegov najbolji prijatelj (Guy Pearce) prevari i ukrade srce njegove zaručnice.

Namjerno i nezakonito poslan u zatvor, Dantes proživljava vlastitu noću moru punih trinaest godina – sve dok ne pobjegne i uzme identitet zagonetnog i bogatog Grofa Monte Krista. Lukavom okrutnošću Dantes skuje domišljat plan kako da sustavno uništi sve one koji su ga izdali.

Sport

UCL: Liverpool – Real Madrid – 21:00h HRT2

U finalu Lige prvaka Liverpool će se pokušati osvetiti za poraz iz njihovog posljednjeg ogleda u finalu koje je obilježio Karius.

Nedjelja

Film

Privedite osumnjičene – 20:05h HRT2

U kalifornijskom gradu San Pedru dogodio se neviđen zločin: zbog mutnih novčarskih poslova u luci je ubijeno tridesetak ljudi. Jedina dvojica preživjelih, Mađar i neugledni bogalj Roger Kint (K. Spacey), za kojega se ispostavi da radi kao krijumčar oružja, jedini su stvarni svjedoci događaja.

Zločesta učiteljica – 22:45h NOVA TV

Elizabet Hasley je učiteljica koju “boli đon”. Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice.

Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika – na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog.

Zabavni program

Ples sa zvijezdama – 20:05h NOVA TV

Zvjezdanu postavu nove sezone (2022. godina) čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Ove nasilne i agresivne filmove ne gledajmo više. Samo ubojstva, oružje, mlaćenje, laganje, prevare, nasilje i sve što ne valja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.