Vikend uz TV: Dočekajte Božić s ovim sjajnim filmovima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Johnny English ponovo jaše – 22:25h RTL

Jedan od najslavnijih svjetskih komičara, Rowan Atkinson, svima poznat kao legendarni Mr. Bean, ponovo se vraća ulozi nesposobnog tajnog agenta, Johnnyja Englisha.

Jurski svijet – 20:15h RTL

Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje – 20:45h HRT1

Trebalo je proći dugih devetnaest godina da bi izvorna trilogija o arheologu-pustolovu Indiani Jionesu dobila toliko željeni i dugo najavljivani nastavak. Serijal koji je (re)definirao akcijsko-pustolovni žanr, a čiji su tragovi vidljivi u mnogim filmovima snimanim u protekla dva desetljeća (ponajviše u serijalima Lara Croft i Mumija), svojim četvrtim nastavkom uglavnom je ispunio visoka očekivanja.

Subota

Film

Apartman – 22:42h HRT3

Od legendarnog Billy Wildera (Some Like It Hot) dolazi nam ova urnebesna romantična komedija s velikim filmskim zvijezdama Jackom Lemmonom i Shirley MacLaine. Wilder je uspio ponoviti uspjeh svog prethodnog dijela “Some Like It Hot” i osvojiti Oskara za najbolji film.

Knjiga o džungli – 20:15h RTL

Ponovno otkrijte priču o dječačiću Mowgliju i njegovim prijateljima panteri Bagheeri i medvjedu Baloou u spektakularnoj realnoj animaciji.

Knjiga iskupljenja – 21:57h HRT1

Po bespuću Amerike, opustošene nakon nuklerarnog rata, Eli (Denzel Washington) luta već trideset godina noseći sa sobom knjigu, koju čuva vlastitim životom. Preživljava loveći životinje te sakupljajući hranu i stvari ostavljene po napuštenim kućama koje će kasnije razmijeniti po okolnim selima za vodu i potrepštine nužne za preživljavanje.

Kada Eli stigne u gradić koji vodi moćni gangster Carnagie (Gary Oldman), Eli se sukobi s njegovim ljudima koji nisu dorasli njegovim borilačkim sposobnostima.

Zabavni program

The Voice – 20:15h HRT1

Nedjelja

Film

Sam u kući – 20:10h RTL

Kakva je to sreća i osjećaj potpune slobode kada nemate školskih obaveza i nitko vas ne gnjavi – ni roditelji, ni dosadna braća i sestre, nitko osim provalnika.

Niko – Božićna potraga – 20:15h HRT2

Mali sob Niko (Olga Pakalović) živi s drugim sobovima i majkom te letećom vjevericom Đurom. Oca nikada nije upoznao, no Niko je ponosan što je sin jednog od čarobnih letećih sobova koji vuku sanjke Djeda Mraza. Kada Niko slučajno ugrozi krdo tako što dovede vukove, pokunjen odluči otići i pronaći svog oca.

Zapravo ljubav – 22:15h RTL

“Zapravo ljubav” šarmantna je i inteligentna ljubavna komedija, bez ciničnog odmaka, namijenjena romanticima kojima nikad nije previše sretnih završetaka. Ljubav u mnogim njezinim formama i izvrsni glumci i zanimljivi likovi od početka do kraja filma intrigiraju i privlače gledatelja, uvlačeći ga u čarobni svijet ljubavi.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.