Vikend u znaku Olivera

„U današnje vrime to je ono, baš čudno, ali očito ljudi pored svih ovih nedaća trebaju malo mira i malo veselja“, komentirao je Oliver Dragojević  tri rasprodana koncerta na kojima je protekli vikend oduševio brojnu publiku u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Tri večeri je neumorno pjevao neke od svojih najvećih hitova, ali i nove pjesme s albuma „Tišina mora“.

Osim benda Dupini, društvo na pozornici su mu pravile i neke od kolega, poput Tedija Spalata, Elvisa Stanića, a mnogi su mu potporu dali i iz publike.

Jednako kao i za zagrebačke, jako veliko zanimanje vlada i za njegov koncert u Hercegovini, koji je najavaljen za nedjelju, 22. prosinca u sportskoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu.

olivwe

„Ulaznice po pretprodajnim cijenama su rasprodane prošli tjedan,  a u redovnu prodaju smo pustili novi kontingent ulaznica koje se mogu kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima- u Mostaru na info pult Mepas Mall-a i Forest lounge baru, u Širokom Brijegu u caffeu Cosmopolitan, u Posušju u Grand caffeu, te online na kupikartu.ba.Cijena ulaznica za tribine (slobodno sjedenje) je ostala ista-20 KM, dok za parter iznosi 15 KM.“, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na facebook stranici PRimera.Mostar.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.