Vikend tučnjave u Mostaru: Osam ozlijeđenih, među njima i djevojka

Za vrijeme vikenda i uskrsnih blagdana u Mostaru je zabilježeno nekoliko tučnjava zbog kojih je intervenirala i policija.

U jednom od ugostiteljskih objekata u Ulici kneza Branimira došlo je do tučnjave više osoba gdje su intervenirali pripadnici zaštitarske agencije i službenici policije.

Tako je 4. travnja u 2:30 sati policiji je prijavljeno kako je Zdenko P. napadnut od strane desetak osoba koje su opisane kao pripadnici navijačke skupine ‘Ultrasi’. Zajedničkom intervencijom zaštitara i policije tučnjava je prekinuta, a prema policijskom izvješću četiri su osobe zatražile liječničku pomoć.

Radi se o Zdenku P., Ivanu P., Ivanu P. i Ivani P. Njima su konstatirane lakše tjelesne ozljede, navedeno je iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je kako je 5. travnja u 3:25 sati u Vukovarskoj ulici, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom.

Tučnjavu su prijavili građani, a prema policijskom izvješću tri su osobe ovom prilikom zadobile ozljede. Radi se o S.Đ., A.Đ. i B.Ć. svi iz Ljubinja koji su u tučnjavi zadobili lakše tjelesne ozljede.

Novi fizički napada policija je zabilježila 6. travnja. Prema službenom izvješću, maloljetni R.M. (1997.) je zatražio liječničku pomoć nakon što je napadnut u Ulici Nikole Šubića Zrinjskog oko 22:30 sati. Zadobio je lakše tjelesne ozljede.

(Bljesak.info)