VIDEO: Mirko Hrgović – Dolazak u Široki Brijeg bio mi je potez karijere

Pomoćni trener NK Široki Brijeg Mirko Hrgović, nekoć i velika igračka zvijezda kluba s Pecare, prije odlaska sa svojom momčadi u Škotsku, gdje su inače Širokobriježani sretno stigli sinoć oko 22 sata, gostovao je u emisiji Sprint Special na Našoj TV.

Hrgović u emisiji govori o tome kako je na nagovor generala Mije Jelića došao iz Japana u Široki Brijeg, te kako to smatra najboljim potezom u svojoj karijeri.

“Žao mi je što general nije sada tu s nama” – istaknuo je pored ostalog Mirko Hrgović u emisiji Sprint Special.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Ma nema veze što general nije tu jer on i dalje vuče daljinske poteze,upravlja klubom, dovodi i prodaje igrače postavlja i smjenjuje struku preko svojih satelita.

    • Jebo te Poljud, Mirka je legenda nek mu te placipicke u lice kažu nešto ako smiju…čovik sebi tada nudio prvo Hajduku, a oni ga nisu htjeli, šta je trebao okaniti se nogometa …Mirka pravi Hajdukovci su uz tebe, a ova bagra balava je samo ovako preko tipkovnice jaka…

  • Mirko nije nikakva legenda,jedan obični igračić kome je Mijo za 5000 km kupio mjesto u BIH reprezentaciji i kao takvog ga uspio prodati.A svi zaboravljamo zadnju utakmicu u dresu Širokog,crveni karton i srednji prst gledaocima na sjeveru.

    • Ne zaboravljamo, i za to mu svaka cast, čovik pokazuje da ima muda i da svakome prema zaslugama ide što ga spada…a Vi tovarcici samo kmecite kme kme kme….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.