Veliko iznenađenje: Uhitili Zagrepčanina i u stanu mu našli pitona dugog 5,5 metara – Jabuka.tv

Veliko iznenađenje: Uhitili Zagrepčanina i u stanu mu našli pitona dugog 5,5 metara

Ekipa Azila u Dumovcu dugo će pamtiti današnji dan.

Naime, nakon što je policija privela muškarca u Zagrebu, u njegovom stanu naišli su na veliko iznenađenje. Ogromnog, nesvakidašnjeg kućnog ljubimca, prenosi Avaz.

Akcija zadivljujućih dimenzija u petak uveče! Terenska ekipa u svom vozilu nikada nije imala tolikog gmaza! Radi se o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom oko 50 kilograma.

Ekipa Azila u Dumovcu ga je preuzela na poziv policije jer je pokrenut postupak pred njegovim vlasnikom.

Naviknuti na sitnije životinje, ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju.

Zato su je nježno ukrcali u vozilo i odvezli u oporavilište Zoološkog vrta grada Zagreba. I tamo je pridošli piton izazvao divljenje jer je najduži u Vrtu više od dva metra kraći od markantnog gosta.

Utvrđeno je da je zmija dobrog zdravlja i općeg stanja. Piton je smješten u karantenu i tamo će ostati idućih dana dok Zoološki vrt od nadležnih institucija ne dobije nove upute o njegovu daljnjem smještaju, objavljeno je na služebnoj stranici Zoološkog vrta grada Zagreba.

Postavljene su i impresivne fotografije pitona, kojeg, očigledno neki smatraju dobrim izborom za kućnog ljubimca, dok se drugi i na samu pomisao preplaše.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.