Veliko dvodnevno humanitarno druženje "Božić u Posušju"

Posuške udruge PAUK, Dnevni boravak, Apollo, Primus, zatim Frama, Vijeće mladih, HPD Pločno, HGSS Posušje, a pod pokroviteljstvom Općine Posušje organiziraju veliko dvodnevno humanitarno druženje ”Božić u Posušju”, koje će se održati 23. i 24. prosinca na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju.

23. prosinca je druženje uz hercegovačke specijalitete i kuhano vino, a može se ostaviti i dobrotvorni prilog za štićenike doma Marija naša nada.

Marija naša nada je ustanova za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju, za rehabilitaciju djece s oštećenjem kognitivnog i/ili motoričkog razvoja.Otvoren je 05. rujna 2004. Od osnutka do danas jedina je specijalizirana rehabilitacijska ustanova ovog tipa na području Zapadnohercegovačke županije.

Program počinje od 16 sati, a sudjeluju: KUD Fra Petar Bakula, muška i ženska klapa Zvizdan, klapa Grga, Vokalni sastav BelCanto i HŠKD Rakitno. Dan kasnije, na Badnjak, održava se tradicionalno druženje uz kuhano vino i bakalar.

“Božić je vrijeme zajedništva i darivanja, ova manifestacija humanitarnog karaktera je hvale vrijedna. Pozivam sve sugrađane i njihove goste da nam se pridruže ovom Božićnom druženju.” kazao je Damir Ramljak, dopredsjednik Udruge Pauk.

(www,jabuka.tv | Marija Begić)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.