Pitanja koja on želi čuti od tebe

Žene vole postavljati pitanja, a muškarci u njihovim životima nemaju druge nego da na njih i odgovaraju. No, to ne znači da im naša pitanja ne idu na živce. Ipak, postoje i pitanja koja žele čuti.

U čemu ti dobro izgledam?
Umjesto onog pitanja izgleda li ti guza veliko u nekoj haljini, pitaj ga u čemu mu najbolje izgledaš. Osim što će mu biti lakše ako ne mora smišljati odgovor koji ne vodi u svađu, biti će mu drago ako od njega tražiš mišljenje o tome što on voli.

Jel možemo samo šutjeti?
Većina žena želi pričati nakon seksa, a gotovo svaki muškarac to vrijeme želi provesti u potpunoj tišini. Ako mu daš do znanja da tišinu nakon seksa ne smatraš neugodnom tišinom, obožavat će te.

Jel bi ti smetalo da izađem sama s curama?
Zajednički izlasci su sigurno zabavni, ali tu i tamo će vam dobro doći mala pauza. Predloži mu da on ode van sa svojim dečkima i ostati će oduševljen.

Hoćeš ti odabrati film?
U moru romantičnih komedija koje želiš pogledati, ponekad je dobro pustiti da na red dođe i njegov film, zar ne?

Što misliš o fast foodu – u krevetu?
Neke se žene srame jesti pred svojim dečkima, neke barem malo izbjegavaju da ih vidi kako proždiru fast food, a muškarci to jednostavno ne shvaćaju. Vole nas vidjeti i zamusane, a ovaj prijedlog će mu se sigurno svidjeti.

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.