Veliki uspjeh HCK Široki u mađarskom Gyongyosu

U subotu je održan Europski cheerleading turnir u Gyongyosu, mjestu nedaleko od Budimpešte. Hrvatski cheerleading klub Široki natjecao se u 12 disciplina u 3 uzrasta od čega je ukupno osvojio 4 zlatne medalje, 4 srebrene medalje, 2 brončane medalje te po jedno 4. i 5. mjesto.

Zlato su osvojile Luna Mandić i Laura Brkić u pom pon duo kadeti, junior pom pon tim, juniori group stunt te Stela Mandić i Nina Barać u duo hip hop kadeti.

Srebrena medalja pripala je Nikolini Čolak u seniori individual, kadeti – navijački tim, kadeti – group stunt te Nikolina Galić i Stella Mandić juniori duo hip hop.

Brončanu medalju osvojila je Antonija Kožul u juniori individual te Gabrijela Zeljko i Antonija Kožul u juniori duo pom pon.

4. mjesto pripalo je Nataliji Galić u kadeti individual, te 5. mjesto duo hip hop seniori Nikolina Čolak i Ruža Kraljević.

Članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki bili su smješteni u samom centru Budimpešte, uz natjecanje posjetili su znamenitosti u Budimpešti te Tropicarium.

Nakon ulaska u polufinale Hrvatskog supertalenta, osvajanja All Star titule prvaka države, uspjeh na Europskom turniru je definitivno šlag na torti u najboljoj sezoni u povijesti kluba. Koreografije sa Europskog turnira biti će izvedene na Cheerleading večeri 10.06.2018. godine u kinu Borak koja se po drugi put održava u sklopu Brijeških zvona.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.