Veliki petak je neradni dan u Zapadnohercegovačkoj županiji

U četvrtak 6. travnja 2017. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 67. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi Županije Zapadnohercegovačke, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava „Tekuće zalihe“ Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu za razdoblje siječanj – prosinac 2016. godine.

Također, Vlada je razmatrala Izvješće o radu Županijskog arhiva za 2016. godinu; Plan i program rada Županijskog arhiva za 2017. godinu; Izvješće o radu JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu; Plan rada JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Izvješće o radu Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu; Izvješće o radu Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu; Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva za 2016. godinu; Izvješće o radu Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Županije zapadnohercegovačke za 2016. godinu te Plan rada Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Vlada je donijela Odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo; Odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu „Rudnici boksita“ d. o. o. Posušje za eksploataciju boksita na ležištu L-17 „Mratnjača“ eksploatacijsko polje „Mratnjača“ Posušje, kao i Odluku o proglašenju 14. travnja 2017. godine (Veliki petak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

(ABCportal.info)5 komentara

  • ja predlažem da ne radite od 13.04.2017 do 13.04.3017 (nije tipfeler nemojte raditi nekih 1000 godina) nama manje za plaćati (kad ne radite nema toploga nema prijevoza, nema troškova grijanja/hlađenja zgrade itd itd) a Vama ionako svejedno ta ionako ništa ne radite kad kofol i radite…nosi Vas lipa baja Vas i Vašu Županiju…pun nam je K**** Vas i Vaših neradnih dana…nas 99% što radi u privatnom sektoru šta sa nam???? to Vas ne zanima, kvazi katolici, kvazi Hrvati

  • Je je, neradni, produzite malo po firmama ovih velikih Katolika i Hrvatina i tzv. poduzetnika, gospodarstvenika, da vidimo kako postuju drzavne, zupanijske ili vjerske praznike. Nabijem vam na kurac nakaradnu i korumpiranu drzavu koja stiti samo lopova, pardon poduzetnika, i ove na drzavnim jaslama, a radnike od kojih cijela drzava funkcionira i zbog kojih postoji, obezvrijedjuje i ponizava.

  • Po definiciji politika je kolektivna djelatnost koja smjera donošenju odluke o rješenju problema i izvršenju te odluke koja je obvezna za sve članove zajednice ali kod nas politika ima drugu definiciju i predstavlja skup radnja koje su usmjerene na prikupljanje sredstava (od nepodobnih) koja služe da uhljebi mogu jesti, piti i ništa ne raditi uz napomenu da ne treba birati sredstva za ostvarenje plana i popunjavanje budžeta kaste.

  • Srbi, svaka vam čast, vaša trgovina Sport Reality u Širokom nije radila, ali naši velikani su bili velikodušni i nisu htjeli pustiti radnike da im bude dosadno nego su svi radili.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.