Velik interes za drugi Whisky sajam u Mostaru – Jabuka.tv

Velik interes za drugi Whisky sajam u Mostaru

19. i 20.2. 2020. u dvorani Queen na 6. katu Mepas Malla u Mostaru održati će se drugi po redu Whisky sajam, koji će na jednom mjestu ponovo okupiti sve ljubitelje whiskyja iz Bosne i Hercegovine ali i regije.

Posjetitelji će tako i ove godine moći uživati u više od 100 whisky brandova s ponekim limitiranim serijama.

Svi oni koji se žele dodatno educirati o “vodi života” imati će na raspolaganju radionice koje će voditi poznati i regionalno priznati stručnjaci iz whisky svijeta.

Nakon dosta pozitivnih komentara na prošlogodišnji whisky sajam, odlučili smo i ove godine okupiti sve ljubitelje ovog cijenjenog pića. U programu sajma tako će biti predstavljanja novih whisky brandova u BiH, promocija japanskih whiskyja, četiri profesionalne radionice ali i po prvi puta u BiH, pairing škotskih whiskyja s kubanskim brandom Montecristo cigara.  Zbog velikog interesa  i ove godine ćemo  unutar izlagačkog prostora postaviti i gin corner s preko 20 ginova, ističu organizatori.

Početak oba dana sajma je u 16:30 sati, a detaljni program sajma i mogućnosti prijave na radionice biti će moguće na društvenim stranicama Whisky Faira BiH.

Pratite nas na:

(www.jabuka.tv)