Veleposlanik Velike Britanije boravio u Širokom Brijegu

Veleposlanik Velike Britanije u Bosni i Hercegovini, Edward Ferguson, boravio je u srijedu u prvom službenom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj, gdje se u zgradi Vlade ŽZH u Širokom Brijegu susreo s predsjednikom Skupštine Antom Mišetićem i predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem.

Veleposlanik Ferguson želi obići svaki dio Bosne i Hercegovine, posjetiti različite dijelove zemlje i vidjeti stanje i mogućnosti razvoja županija.

Naglasio je kako je imao interesantan razgovor sa predsjednikom Vlade i predsjednikom Skupštine vezano za neke od izazova pred kojima se ova Županija nalazi.

Predstavnici vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj su se zahvalili veleposlaniku Fergusonu na posjetu te izrazili spremnost za suradnju i u narednom razdoblju.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Došao vidjeti čoek koliko još ima ljudi ovdje da ih mogu istrijebiti poput Bleiburga Srebrenice vukovara i onda će doseliti ovdje one tzv jednake što su nekada sadili smilje u prodavali nam naftu.sada mi sadimo smilje i jozo. Pavkovic sjedi pet kaze 2ea ima nafte u hercegovini…pa kada nas istrijebe onda ce naseliti ponovno ove tzv jadnike iz zemlje koju su prethodno upravo ovi i unistili

  • Slika sve govori o ozračju toga sastanka.Svi jedva čekaju da se završi sastanak i da idu što prije. Zdenko je toliko zainteresiran da probace još koju to je čudo,nezna kud bi sa sobom i pogledom.Tu iskrenosti i ljubavi nema niti će je kada biti između hrvata i britanaca.

Komentiraj: