Večeras završava skupni dio Lige MZ-a – Hoće li se Turčinovići provući?

Večeras završava (ako dopuste vremenske prilike) skupni dio natjecanja Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega u malom nogometu, a nakon popriličnih uzbuđenja što ih je prisutna publika vidjela protekla dva dana nešto slično možemo očekivati i večeras kada nas očekuju tri uistinu zanimljiva sraza.

Sinoć su Dobrkovići s minimalnih 1:0 pobijedili Rasno i na taj način se provukli među 16 najboljih gdje će igrati i ekipa Rasno, koja je već ranije osigurala prolaz dalje.

Potom su u susretu za prestiž igrači Dobrič Prova Grabove Drage s 3:2 svladali Crnač, koji na taj način ovogodišnje izdanje Lige mjesnih zajednica završava bez osvojenog boda, dok se Dobrič oprostio pobjedom kojom je izbjegao zadnje mjesto u Skupini D.

Zbog nevremena odgođena je posljednja utakmica između Desne obale i Ljubotića, pa će ista biti večeras odigrana kao prvi susret dana, a ista će odlučiti o konačnom poretku tri vodeća sastava Skupine C, iako je sigurno da iz ove skupine dalje idu i jedni i drugi, baš kao i Biograci koji su u ponedjeljak uvjerljivo porazili Buhovo i potvrdili plasman u drugi krug natjecanja.

Knešpolje i Ljuti Dolac su u ponedjeljak igrali neodlučenih 2:2 u derbiju Skupine B što će reći da odlična ekipa Knešpolja kao trećeplasirana prolazi dalje, pa će već u osmini završnice igrati s nekim od onih najboljih.

Dužice
su pobjedom protiv Privalja također prošle među 16 najboljih, a to večeras mogu u zadnjoj utakmici večeri učiniti i Turčinovići ukoliko osvoje bod protiv već otpisanih Jara. U slučaju poraza oni bi ispali iz natjecanja.

Prije tog dvoboja očekuje nas istinska poslastica u sklopu Skupine D, jer za prvaka skupine u međusobnom dvoboju odlučuju Kočerin i Lijeva obala, ekipe koje imaju maksimalan učinak, no zbog bolje gol razlike Kočerinjanima je za prvo mjesto dovoljan i bod, dok Lijevoj obali treba puni plijen.

Rezultati, raspored i poredak


Ponedjeljak, 24. srpnja:

Buhovo – Biograci 2:7
Knešpolje – Ljuti Dolac 2:2
Privalj – Dužice 2:4

Utorak, 25. srpnja:

Dobrkovići – Rasno 1:0
Crnač – Dobrič Provo Grabova Draga 2:3

Srijeda, 26. srpnja:
20.30: Desna obala – Ljubotići
21.30: Lijeva obala – Kočerin
22.30: Turčinovići – Jare

Skupina A:

Crne Lokve 10 (4)
Rasno 7 (4),
Dobrkovići 6 (4)
Oklaji 4 (4),
Ciglana Gradac 1 (4).

Skupina B:

Ljuti Dolac 8 (4)
Trn 8(4)
Knešpolje 7 (4),
Uzarići 4 (4),
Brig 0 (4).

Skupina C:

Desna obala 9 (3),
Biograci 9 (4),
Ljubotići 6 (3),
Buhovo 1 (4),
Čerigaj 1 (4).

Skupina D:

Kočerin 9 (3),
Lijeva obala 9 (3),
Mokro 6 (4),
Dobrič Provo Grabova Draga 3 (4)
Crnač 0 (4).

Skupina E:

Privalj 7 (4)
Dužice 7 (4)
Izbično 7 (4)
Turčinovići 4 (3),
Jare 0 (3).

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.