Večeras televizijska premijera dokumentarnog filma “Krešimir Keta Bandić”

Dokumentarni film “Krešimir Keta Bandić” prošli je tjedan oduševio do kraja ispunjenu veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a većeras će premijerno biti prikazan i na televiziji.

Film Alberta Pehara, posvećen preminulom vrataru HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg, svi zainteresirani moći će pogledati večeras od 20:05 na Radioteleviziji Herceg-Bosne.

U filmu koji slavi život mladog Bandića će se moći čuti i vidjeti izjave Ketinih prijatelja, trenera, suigrača, navijača od kojih je svatko na poseban način kazao nešto o ovom momku koji je bio omiljen gdje god da se pojavio.

Smrt ovog mladog momka je cijelu Bosnu i Hercegovinu ujedinila u zajedničkom bolu, šoku i nevjerici. Društvene mreže preplavili su izrazi sućuti od strane sportaša, Ketinih suigrača, klubova te običnih ljudi iz svih dijela BiH pa i dosta šire. I godinu dana poslije njegovog odlaska među onima koji su ga voljeli i poznavali stoji ogromna rupa koja koja će se teško popuniti.

U prepunoj Kosači premijerno prikazan dokumentarac o Krešimiru Bandiću

Krešimir Bandić bio je mladić koji je živio jako kratko, ali čiji je kratki život za samo 24 godine ostavio ogromnan trag na ovom podneblju koje je toliko volio. Keta je bio, a to se jako dobro vidi i u filmu, uvijek spreman na šalu, smicalice i one tipične mostarske liskaluke, još uvijek jednom od personifikacija Mostara.

Mladić kojeg se rijetko moglo vidjeti ozbiljnog, mladić čija je pojava unosila veselje i osmijeh gdje god bi se pojavio. Keta je obožavao svoj matični HŠK Zrinjski u kojem nažalost nikada nije dobio ozbiljnu prigodu da brani, ali i Široki Brijeg koji ga je nakon odlaska iz Zrinjskog prigrlio i dočekao, te je bilo samo pitanje trenutka kada će čvrsto prigrabiti status prvog golmana ovog hercegovačkog kluba.

Albert Pehar uoči premijere filma za Jabuka.tv: Keta je zaslužio punu dvoranu

Prema riječima autora filma Alberta Pehara, film je jako emotivan i prepun anegdota u kojima je ovaj mladi golman bio bez premca. Ulaz na večerašnju projekciju filma je slobodan.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.